-
Re: Re: čauky
určitě :) -
grrrrrr
Michael Jackson
Roztomilá dětská hvězda, král popu, nenáviděný zvrhlík obviňovaný ze zneužití dětí a nakonec pohublá psychická troska závislá na léčivech. To všechno jsou tváře Michaela Jacksona, zpěváka, skladatele a tanečníka, který za sebou po smrti zanechal obrovské dluhy, ale také hudební dědictví srovnatelné s největšími génii v dějinách.
*16* *16* hodně blbá upoutávka FAKT!!! -
Re: Re: Re: achjo.. ;-(
ja to nezvladam casto *9* hlavne u gone too soon *9* -
Re: čauky
jj jasně? holky chcete se kouknou t co sem vyhrála v SONBarva?? na mím blogu?? *3* sou úža!! *14* -
Re: Re: achjo.. ;-(
jj už si pouštim něco jinýho..a už je to lepší.. *4* já sem si tu písničku jen chtěla pustit protože sem ji dlouho neslyšela akorát sem to trochu nezvládla.. *9* -
Re: achjo.. ;-(
*9* skousej si taky poustet neco jineho nez MJ neco rychleho *3* treba to pomuze me celkem jj ae z oci mi slzi nezmizeli *9* -
čauky
čauky holky... co to tu čtu.... nikdo nebude smutnit... :) koukejte na ty krásný věci s MJ a ne na smutný videa :) *14* -
achjo.. ;-(
Zdeni já vim že sem tě tu uklidňovala..ale ted sem si pustila speechless..a začala sem brečet.. *9* *9* *9* ted sem k tomu ještě koukala na ty fotky co byly v tom videu..a totalně mě to všechno rozbrečelo.. *9* *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: ?
no já asi ne.. *5* -
Re: Re: Re: Re: :(
no ted si poustim neco jineho a je to lepsi *4* 25. to nepomahalo !! *9* -
jasněě *15* *15* -
Re: Re: Re: :(
tohle si dělala 25.6. (doufám) a ted si užívej prázky! a netrap se.. *3* *4* -
jasne *4* *4* -
myslíš s těma klukama? *15* *7* -
Re: Re: :(
zkusim to *4* *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: ?
samozdrejme i s Terkou *4* *1* -
Re: :(
nebreč! *9* *5* -
Re: Re: Re: ?
ze bych se Miso pridala *15* *15* -
Re: Re: Re: ?
ty dračice! *15* *15* *15* -
Re: Re: ?
my plánujeme moře *15* pojedem do Bulharska ale ještě nevim kdy *15* a taky plánuju že budu chodit ven s holkama a balit náký pěkný kluky *15* *15* *14* to zas bude *15*