Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nikcajacksonka

Re: Re: to vam posere naladu !!

*16* *16* *16* *16*
  • sasa87

Re: TAJEMSTVÍ

MJ BY TAKOVOU BOLEST DETEM NIKDY NEUDĚLAL,MJ BY SEBEVRAŽDU NIKDY NEUDELAL.
  • sasa87

Re: to vam posere naladu !!

tak to je opravdu musel vymyslet jem človek co nemá rád MJ.
  • baluska1

Včera

Tak jsem včera svíčku zapálila..ale slzama ji pořád zhasínala :(..a normálně se mi o Michaelovi po delší době zdálo..že v Příbrami měl koncert..a mi tam jeli ze třídou..já se dostala dopředu..:* a i na podiu..a potom jsem se učitelky ptala jestli jsi do šatny můžu dojít pro podpis :) a ona řekla že JO..tak jsem šla předemnou tam byla holka..ono se tam chodilo po jednom ;)..a pak jsem šla tam já..povídali jsem si a on se zvednul a odešel..tak jsem šla za ním..páč se mi nepodepsal..a pořád někam utíkal..měl na sobě koženou bundu..:) a tak jsem za ním chodila..:) pak se zastavil..a já si ho k sobě přitáhla a řekla mu že ho miluju..moc krásně voněl..ae ta bunda smrděla chlastem..ae nevím proč..:(..a tak jsem Michaela chytla za ruku..a ruku v ruce jsem šli k lavičce..on ze začátku se mě pustil..ae pka zase chytil..a pak chtěl abych si na njě sedla..tak jsem si sedla..:) a tak jsem si šla sednou..pak se zvedl a šel do nějakýho paneláku..a jeli jsem výtahem..a já si nás nahrávala :)..a pak se mi teda podepsl..a rozloučili jsem se krásným líbáním..za náma běhal ae celou dobu nějakej tlustej chlap..ae pracoval pro něj..ae ta bunda jak smrděla tím chlastem mě dostalo..a v jednu chvíli mi Michael v tom snu přišel že pil alkohol a byl přiopilej..ae tak byl normální :( a pak jsem se probudila ae jak mi přišel opilej to bylo šklivý
  • baluska1

A z vysokou škollou 100% holky koukáte dnes na Michael Jackson live..jo?
  • zzj

typujes spravne ale nwm kterej debil *16*
  • thesimsa

Re: to vam posere naladu !!

Typuju, že to vymyslel opět nějákej zamindrákovanej Čech ...
  • zzj

to vam posere naladu !!

Vtip k Jacksonově výročí:
    Jaký je rozdíl mezi Michaelem Jacksonem a
    igeliťákem? V podstatě žádný. Oba jsou z plastu a měli by být mimo dosah
    dětí:D
    (Jackson už naštěští mimo dosah dětí je...)

taky vam to prijde tak strasne smesny ! *16* *16*
  • zzj

Re: Tak to je mazec!!

nasla jsem sobe rovnou *15*
  • anet98

Ahoj

Ahoj všichni. Tak co přežili jste včerejšek? My jsme dneska byli na výletě (s rodinou) a když jsme tam jeli tak hráli Beat It. A taky když jsme šli po takový pěšince z hradu tak jsem si pouštěla You Are Not Alone a v jednom okamžiku zafoukal vítr a bylo to jako pohlazení, možná to byl MJ. *4* A co jinak jak se máte? *9*
  • zzj

Re: Re: Re: rádio

jaky je FM ?
  • nikcajacksonka

Re: Re: rádio

jj ja vim,ale ja jsem tam byla jenom dopoledne a tam hrali i jiny a ja se pak jela koupat,takze jsem dorazila az ted *4*
  • bibavi

Re: rádio

no jo oni ich puštali už viac on tam je vykend M.J
    *3* *14*
  • nikcajacksonka

rádio

Na rádiu Haná,už tam hrajou třetí písničku za sebou od MJ,mozna budou pokracovat,ze je budou poustet za sebe ane jako dopoledne,ze pousteli jednu a pak 10 000 dlasich a pak az druhou.Ted hrajou Earth Song... *14*
  • nikcajacksonka

Re: Re: TAJEMSTVÍ

to by jeho detem nikdy neudelala,aby je vystavil takovemu stresu a smutku...Presne jak rikala mischicka,to on sam rikal,ze sebevrazda je pitomost!!A podle mne je to taky blbost,sry
  • mischicka

Ahoj

Ahoj... *4* tak jak je?? Achjo... já jsem sem za váma včera kolem půnoci chtěla jít ale jak si sem to zadívala filmem *15* *15* *9* já jsem se šla dívat na film abych nemyslela na Mika noo a jak si až to zkončilo tak sem zjistila že je za 5 minut půlnoc... *15* *15* *9* tak se za váma už nechodila a šla sem brečet do pokojíku *9* *9* *9*
  • mijaja

Tak to je mazec!!

http://www.youtube.com/watch?v=Oxsm Na18nnc&feature=player_embedded tak tomu se říká histerie,jinak se to nazvat nedá *15* *15* *15* *15* ale chápu ji *14*
  • mischicka

*7* *7* no to je sice trochu logický... ale on by to schválně neudělal... vždyď on sám říkal že sebevražda je pitomost... nebo jak to říkal... a on by určitě schválně svým dětem, jeho rodině, světu, Lise a dalším lidem tohle co píšeš neudělal *13* *13* *9* *7*
  • mischicka

Re: Michael Jackson 1958/FOREVER ♥♥♥

já to včera zvádala až neobvykle dobře, já se totiž snažila nějak se odreagovat a nemyslet na to a když sem si na to vzpoměla tak sem se rozbrečela. Pustila sem si v noci film dost napínavej takže sem bulela jen o reklamách. A potom když to skončilo tak sem zjistila že přesně před rokem byl Mike už půl hodiny mrtvý. Tak sem dostala takovej záchvat breku že sem se potom ráno probudila s takovým divným pocitem *9* *9* *9* A mám ho až do teď *9*
  • bibavi

No to určite nie on by to nikdy nespravyl svojim detom aby ich tak strašne zarmutil aby ich nechal tuna v tom svete samych.Takže sory ale podla mna to je blbost. *16* *8*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit