Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53722 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Klikárna

oprava odkazu na klikárnu
    http://www.ujdeto.cz/qcharts.php?sid=1597&q=387f50a802f386f45615cbb73a5ebd7c
  • Pomoc - Klikárna

Ahoj holky, prosím pomozte zase v Klikáně, Chodůrovci si troufají na první místo, taky se jim to už podařilo. Shodili Majka na druhé. Pomozte klikat na HTW. Prosím. Je jich moc, jako myší.

http://www.ujdeto.cz/qcharts.ph p?sid=1597&q=387f50a802f386f45615cb b73a5ebd7c
  • terullka00

Re: p

jj páček dobrou a sshss s Majkííím...!!! *3* *4* *3* *15* *14* *4*
  • terullka00

Re: Re: Re: Re: Re: ?

tak mi budeš řikat reklamo jo? *15* *15* *15*
  • zzj

p

tak ja jdu pp *4* sshss Majkíííí *14*
  • zzj

Re: Re: Re: Re: ?

tak kdyz tu chodis o reklamach *15* *15*
  • terullka00

Re: Re: Re: ?

reklamo??? *15* *15* *15*
  • zzj

Re: Re: Re: Re: roztleskavacky

nn v poho tvoje nazory ti neberu nikomu je neberu !! *4* ale podle me to maji slusny!! myslim ze byli i horsi ! *15*
  • zzj

Re: Re: ?

jj jsem *15* reklamo *15*
  • bibavi

Re: Re: Re: roztleskavacky

no ja neviem hrozne nie ale ešte horšie nemali tam dotiahnute veci a ked chcu tancovat na M,J.tak by to malo mat hlavu apetu sori to je moj nazor čo im vyšlo bol koniec *15* *15* *15*
  • terullka00

Re: ?

já já já!!! *15* *15* sem tu dycky jen o reklamách jde ordinace... a ty tu ještě seš? *7* *1*
  • zzj

Re: Re: roztleskavacky

no cviky nic moc ale delali to celkem zaroven a zas tak hrozny to nemaji !!! *1*
  • bibavi

Re: roztleskavacky

no ja to vydim tak .že dievčata by mali ešte velmy dlho trenovat ,lebo ja by som s takym sleby tancovanim ani nešla na diskoteku *8* *15* *15*
  • zzj

?

je tu jeste nekdo ? *7*
  • zzj

roztleskavacky

http://www.youtube.com/watch?v=XlRo ahk4fVw&NR=1&feature=fvwp tady jsou roztleckavacky bilych tygru pak tam tanci na SC *4*
  • zzj

Re: Re: Re: alrgie ASI

ja vim.... ale ja to nachlazeni prechazim *15* zatim to vzdycky fungovalo *15*
  • terullka00

Re: Re: alrgie ASI

ty jo.. se nemáš... *9*
  • zzj

Re: alrgie ASI

no ja sice nemam alergii ale taky psikam *15* pac jsem nachlazena *9* *1*
  • terullka00

alrgie ASI

ahojky ženský! tak mě tu máte z5... *3* *15* ..akorát sem venku zjistila že mám asi alergii... *9* protože sme si s kámoškama hrály s kytkama a najednou mě začalo hrozně svědit oko..začala sem hrozně smrkat a pořád pšíkám.. *9* ted už sem doma a pořád to trvá..kdybyzte mě tady viděli já tady píšu a u toho pšíkám.. *15* *15* *15* a to sem nikdy alergii neměla.. *1*
  • king of pop

ti píčo jedna skurvena co si to řekla na michaelka ti namyšlena kravo aby si chcípla ty pod jednou vteřinou ti chcipaku zmrde jeden pomrdanej to ji jsi ten pedofil ti štětko *16* *16* *5* *5* *10* *10* *13* *13* a tady\ maš *5* *8* a di do pppppíííííííííííííči ti k...o nebu

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit