-
Re: ..
to nechápu jako proč o tom nedali ani plakát nic...a třeba na nějaké bezvýznamné akce jsou plakáty třeba rok *7* -
..
Ahoj... jak sem byla ve čtvrtek na tom nějakým představení MJ písniček nebo jak to mám nazvat *7* *15* tak tam přišlo hrozně málo lidí.. no ale já se ani nedivím páč oni nedali po městě žádný plakáty jako že bude večer s MJ a jen to rozesílali e-mailem... no nechápu..no a bylo to celkem dobrý hráli pěkný písničky ale pouštěli furt stejný obrázky na tv a pak tam pustili This is it.. no bylo to takový nepropracovaný ale šlo to, na to že to bylo na mí narozky *3* -
Re: karaoketexty
Správce fotky Michaela skryl z důvodů,že nikdo nestihne si přes 8 tísíc fotek Michaela prohlídnout.Mě to taky hodně štve protože Michael tam měl hodně fotek a byly moc krásné fotečky. *9* *9* -
Re: karaoketexty
mi to tam třeba nejde vkládat *9* *15* -
Re: Re: Prodám sběratelský unikát
že mu věříš *15* -
karaoketexty
zdarec ženy, normálně sem šla po DLOUHÝ době na karaoketexty na fotky a ted sem čekala že už jich tam budu dost hodně a ono jich tam je jen 120 ?!?! jak je to možné ?! *15* *7* *7* *9* -
Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky ;)
Supéér se máš!
Já bych si dala s kouboukem...jak dělá ty pózy =D *14* *14*
a co máš za známky?
Máš 1,2 ?? -
Re: Prodám sběratelský unikát
faktt?? a za co ?
a jak ? -
♥♥I LOVE YOU♥♥♥
MICHAEL JACKSON JE NEJ ♥♥
I,když zemřel,pro mě pořáád žije ♥
I love you ♥ *14* -
Re: I LOVE YOU
pěkně řečeno, líp bych to napsat nedokázala. -
I LOVE YOU
I LOVE YOU MICHAEL ♥♥♥ YOU'RE ALWAYS IN MY HEART ♥♥♥I LOVE YOU FOREVER ♥♥♥ MY SWEET ANGEL ♥♥♥ I LOVE YOU SO MUCH ♥♥♥ R.I.P. ♥♥♥ KING OF POP ♥♥♥ L.O.V.E.♥♥♥ VERONIKA FROM CZECH REPUBLIC ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ -
Prodám sběratelský unikát
Ahoj,
prodám sběratelský unikát a to platinovou desku za prodej alba History od Micheala Jacksona z roku 1996.
Cenu nabídněte na email jidas30@gmail.com
Prodám nejvyšší nabídce. -
Re: PROSÍM VÁS O HLAS...děkuji
Už jsem Ti hlásla *3* -
PROSÍM VÁS O HLAS...děkuji
ahoj :))
PROSÍM O HLAS, JSEM DÍVKA ČÍSLO 24. NA STRÁNKÁCH inparty.cz/fotocasting/lipnik/ -
PROSÍM VÁS O HLAS...děkuji
ahoj :))
PROSÍM O HLAS, JSEM DÍVKA ČÍSLO 24. NA STRÁNKÁCH inparty.cz/fotocasting/lipnik/ -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
*15* *15* já už dávno *15* od tý doby co mám noŤas tak na "odeslat příspěvek" klikám víckrát *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Ahojky ;)
No asi jo.. :D Já nevim..Asi si tam dam pozu ze Smooth Criminal,jak je na obalu TII *15* *15* -
Re: Re: Re: Re: Re: ..
*15* *15* už sem se lekla *15* -
Re: Slave To The Rhythm
Já nějakou verzi mám,ale nevím, jestli je to s rappem nebo ne. Dej mi mail, pošlu Ti jí. -
Slave To The Rhythm
nemáte někdo Slave To The Rhythm bez toho rapu?? já mám jenom takovou šurou verzi *9*