Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • misuleee

Re: ..

to nechápu jako proč o tom nedali ani plakát nic...a třeba na nějaké bezvýznamné akce jsou plakáty třeba rok *7*
  • mischicka

..

Ahoj... jak sem byla ve čtvrtek na tom nějakým představení MJ písniček nebo jak to mám nazvat *7* *15* tak tam přišlo hrozně málo lidí.. no ale já se ani nedivím páč oni nedali po městě žádný plakáty jako že bude večer s MJ a jen to rozesílali e-mailem... no nechápu..no a bylo to celkem dobrý hráli pěkný písničky ale pouštěli furt stejný obrázky na tv a pak tam pustili This is it.. no bylo to takový nepropracovaný ale šlo to, na to že to bylo na mí narozky *3*
  • veronikak

Re: karaoketexty

Správce fotky Michaela skryl z důvodů,že nikdo nestihne si přes 8 tísíc fotek Michaela prohlídnout.Mě to taky hodně štve protože Michael tam měl hodně fotek a byly moc krásné fotečky. *9* *9*
  • misuleee

Re: karaoketexty

mi to tam třeba nejde vkládat *9* *15*
  • misuleee

Re: Re: Prodám sběratelský unikát

že mu věříš *15*
  • terullka00

karaoketexty

zdarec ženy, normálně sem šla po DLOUHÝ době na karaoketexty na fotky a ted sem čekala že už jich tam budu dost hodně a ono jich tam je jen 120 ?!?! jak je to možné ?! *15* *7* *7* *9*
  • kristynajackson

Re: Re: Re: Re: Re: Ahojky ;)

Supéér se máš!
    Já bych si dala s kouboukem...jak dělá ty pózy =D *14* *14*
    a co máš za známky?
    Máš 1,2 ??
  • kristynajackson

Re: Prodám sběratelský unikát

faktt?? a za co ?
    a jak ?
  • kristynajackson

♥♥I LOVE YOU♥♥♥

MICHAEL JACKSON JE NEJ ♥♥
    I,když zemřel,pro mě pořáád žije ♥
    I love you ♥ *14*
  • janikoz

Re: I LOVE YOU

pěkně řečeno, líp bych to napsat nedokázala.
  • veronikak

I LOVE YOU

I LOVE YOU MICHAEL ♥♥♥ YOU'RE ALWAYS IN MY HEART ♥♥♥I LOVE YOU FOREVER ♥♥♥ MY SWEET ANGEL ♥♥♥ I LOVE YOU SO MUCH ♥♥♥ R.I.P. ♥♥♥ KING OF POP ♥♥♥ L.O.V.E.♥♥♥ VERONIKA FROM CZECH REPUBLIC ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  • Prodám sběratelský unikát

Ahoj,
    prodám sběratelský unikát a to platinovou desku za prodej alba History od Micheala Jacksona z roku 1996.
    Cenu nabídněte na email jidas30@gmail.com
    Prodám nejvyšší nabídce.
  • janikoz

Re: PROSÍM VÁS O HLAS...děkuji

Už jsem Ti hlásla *3*
  • gabi123

PROSÍM VÁS O HLAS...děkuji

ahoj :))
    PROSÍM O HLAS, JSEM DÍVKA ČÍSLO 24. NA STRÁNKÁCH inparty.cz/fotocasting/lipnik/
  • gabi123

PROSÍM VÁS O HLAS...děkuji

ahoj :))
    PROSÍM O HLAS, JSEM DÍVKA ČÍSLO 24. NA STRÁNKÁCH inparty.cz/fotocasting/lipnik/
  • mischicka

Re: Re: Re: Re: Re: ..

*15* *15* já už dávno *15* od tý doby co mám noŤas tak na "odeslat příspěvek" klikám víckrát *15* *15*
  • nikcajacksonka

Re: Re: Re: Re: Ahojky ;)

No asi jo.. :D Já nevim..Asi si tam dam pozu ze Smooth Criminal,jak je na obalu TII *15* *15*
  • misuleee

Re: Re: Re: Re: Re: ..

*15* *15* už sem se lekla *15*
  • janikoz

Re: Slave To The Rhythm

Já nějakou verzi mám,ale nevím, jestli je to s rappem nebo ne. Dej mi mail, pošlu Ti jí.
  • misuleee

Slave To The Rhythm

nemáte někdo Slave To The Rhythm bez toho rapu?? já mám jenom takovou šurou verzi *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit