Přejít na výpis diskuzí

Michael Jackson

OSOBNOST 31.12.2006 
53721 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • thesimsa

Re: Re: Re: Re: Re: pusinka : *

Nic nepůjčuj ! *15* důležitá diskuze *15*
  • thesimsa

Re: Re: ..

Myslím, že ty bys mě mohla z fleku nahradit *15* *15* No já už mám zatopenou klávesnici .. *15*
  • tea301

Re: Re: Re: Re: Re: moc oblečení! :D

pak kdo je tu uchyl?? *15* *15* ano čas se tím velice ušetří ale ... nevím jestli mi dostačovalo mít ústa na jeho... eh ... ňuch ... chtělo by to něco víc, tohle bude velice příjemné jemo ale jako co my? *15* *15* *14*
  • polinka

já už taky *15* ale máma mě furt chladí tím že chce pučit notas *15* *15* *15*
  • thesimsa

Přesně ! *15* to není úchylné ! *15*
  • tea301

Re: ..

*14* *14* zabít tě nechci!! potom by tu chyběl vedoucí uchylák *14* *14* tak co dál?? protože můj monitor se začíná mlžit jak to tu rozdýchávám tu polinčenu fotku *15* *15*
  • polinka

nevěřím *15*
    hele já to vyřešila *15* to se roztrhne zubama ne? *15* a rovnou by tam ta pusa u toho zůstala ne a ušetří se čaas, a energie....... jak výhodné!!! *15* *15* *15*
  • thesimsa

Re: ..

Oprava: Strangera *15*
  • tea301

to není uchylnost porovnávat velikost oné věci s velikostí otvorem brčka a nasátim čokolády do toho... může to vypadat jako uchylnost ale NENÍ! *14* *14* *15* *15*
  • thesimsa

..

Áááá Teo, ta ikonka ! *15* mě zabiješ *15* .. eště by si měl dát polík Strngera, ať jsme kompletní *15*
  • tea301

velké... přímo obří... gigantických rozměrů *15* *15* *14* *15* ... já bych byla trpělivá *15* *15* ale sundat by se to muselo *15*
  • thesimsa

*15* *15* nebo *15*

No my už jsme se narozdíl od tebe rozvášnily víš *15* *15*
  • thesimsa

Ano, já opatrně ! *15* věř, že bych v téhle situaci byla velice opatrná *15*
  • polinka

vůbec nejste úchylné... *15* *15* *15*
  • tea301

nebo lechtat při té velikosti k přirovnání velikosti otvoru brčka *15* *15* *15*
  • thesimsa

Malé ? *15*
  • polinka

ty a opatrně? *15* bych chtěla vidět... *15* ty bys byla tak nedočkavá že bys to strhla za setinu sekundy *15* *15*
  • thesimsa

Ahá *15* .. to by ho mohlo bolet *15*
  • tea301

dala bych si pozor na to malé ňuchadlo, ale co jinýho si na to vzít?? *15* *15* *7* *15* *15*
  • thesimsa

Já bych nůžky nepotřebovala *15* bych trhala .. samozřejmě opatrně *15* *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit