-
Michael Jackson
Dobrou holky jdu si něco nechat zdát o Majkím.... *3* *14* *14* *14* *14* *14* *4* -
-
Re: Michael Jackson
Blou blou *4*
-
-
Michael
Angie je tam nový článok. -
-
Re: Michael
Dovolte jen malou soukromou poznámku – kde byli všichni lidé, kteří teď tak vyznávají lásku k Michaelovi, když ještě žil? Proč se mu nedostalo tolika podpory, tolika hraní v rádiích, když ještě žil?Možná by potom žádné léky na spaní,žádné drogy apod. nepotřeboval…..
No a srandu si ze mě sakra nedělaj.. pokud vím.. fanoušci ho milovali.. a asi měli jak zabránit tom dementovi.. ne to mě pojeb sakra už!! -
-
Re: Re: Michael
Je pravda, že neakú dobu hrali jeho hudbu málo.
Iných viac preferoval, ale tí čo ho poznali v 80 a 90 rokoch mu určite ostali verný.
Možno ho len málo poznali niektorý mladší, lebo viac hrávali nové kapeli a spevákov ako Michaela. -
-
Re: Re: Re: Michael
To je pravda.. ale co to má společného s jeho smrtí.. to jako chce ten autor říct, že ho zabili fanoušci.. to trošku blbost ne?.. přeci prášky naspaní bral, kvůli bolestím.. ne kvůli tomu, že ho lidé už málo poslouchali přeci? -
-
Re: Re: Re: Re: Michael
Ja si myslím, že nemali na mysli fanúšikov, ale celý svet, že až teraz sa stal pre nich cenný.
Že ho dlho nehrali.
Tiež som nad tým premýšlala, že hrávali vela iných interpretov a jeho už menej.
Ale aj tak mu to neubralo na jeho sláve, veď ako raz povedali pozná ho celý svet.
Ale je pravda, že ho vela ludí ho pozná ako speváka a nie jeho povahu. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Michael
Ťazko povedať, myslím že si ho vela ludí váži pokial ho aspoň trochu počuvajú čo hovorí a čo si myslí.
Na ňom je vidieť, že si nevymýšla.
Ja som bola tiež ovplyvnená trocu médiami ale moc som nad tým v minulosti nepremýšlala.
V novinách boli titulky a fotka kde riešili hlavne jeho výzor a to ludí niekedy ovplyvňuje.
Trochu to ovplivnilo vtedy aj mňa, občas som nevedela čo si mám myslieť, ale po čase som si uvedomila, že ten bulvár iba zbiera výmysli o ňom a brala som to trochu ináč.´
Ja ten bulvár nekupujem, lebo bolo vidieť, že tam len ohovárajú všeliake osobnosti, ktoré to nemajú vďaka nim lahké. -
Re: Re: Re: Re: Re: Michael
Většině lidí, když se jich člověk zeptá, co se jim vybaví při jméně Michael Jackson, tak první co se jim mihne jsou plastiky, a pak až Král popu, zpěvák.. a to je špatný, každý ho zná jenom z té špatné stránky (plastiky, nebo muž, který se styděl za to, že je černoch).. ale jen málokdo ví, co to bylo za úžasnýho muže!!
-
-
-
Ano, hudbu hráli málo, protože tehdy se o to postarala společnost Sony, ale fanoušci byli věrní po celou dobu Majkímu. Někteří jen prostě na chvíli zapomněli, neměli možnost, nebo měli starosti, což byl i můj problém, ale to neznamená, že by nějaká fanynka z česka zachránila snad Majkímu život, jak vyznělo z toho, co psali, nebo že by Majkí nebral léky. Vždyť ten článek je zase jen podvrh. Už mě tak vytáčí náš bulvár... -
-
Re: Re: Re: Re: Michael
Môžeš im tam napísať čo si písala, že tie lieky bral kôli tomu úrazu chrbta a mal bolesti a moňo preto trpel tou nespavosťou.
Nebral liky preto, že by klesla jeho popularita, to je trochu prekrútené.
Keď tam chce človek niečo napísať buď sa musíš registrovať, alebo zadávať všeliake údaje, nebaví ma to.
-
-
Iných viac preferovali...
-
-
-
To si už snad dělaj prdééél ne!!!
Jako s tou parukou to už je přehnaný. Kdyby jí potřeboval, tak by určitě o tom rodina nehlásala do světa, ale já tomu nevěřím, nechci tomu věřit!!!
A jak jako, kde jsme všichni byli? A kde byla hlavně rodina? Fanoušky měl Majkí po celou dobu, ale rodina na něj kašlala... -
-
Re: Re: Michael
Ale s tými dopismi je to dojemné.
-
-
co furt řeší s tou parukou??..
-
-
?otázka?
Můžu se zeptat jak se jmenujou ty dvě nejslavnější písničky Majkla vím,že jsou slavný všechny ale taková s tím hurikánem jak natočil pro ty chudý africký děti a druhá s tím jak tam má ten taneček a jak tam spadne skoro dolů a narovná se a jde fantasticky do zadu díky a nezlobte se ale na toto nemám paměť a měla jsem to někde napsaný a založila jsem to...Moc děkuji *3* -
-
Re: ?otázka?
Smooth Criminal.. to je ta předklona.. a myslím že ta první je Earth song *4* -
-
Re: Re: ?otázka?
Díky jo a stím nickem to je pěkně hnusný dou¨fám,že se nikdo do mě nenabourá to bych ho....... *16* tak čauky jdu relaxovat a zatanit si.... *3*
-
-
-
Nějaký překvapení
Ted jsem se dozvěděla že pro mě babička má nějaký překvapení s Majkím...Má to bejt něco co se neprodávalo v obchodech od nějakýho známýho nebo co,každopádně se těším =) Aspon něco na zlepšení nálady dneska. -
-
Re: Nějaký překvapení
Týý jo.. to bude nějaký podpis nebo tak:D:D.. hlavně to potom napiš ju? *15* -
-
Re: Re: Nějaký překvapení
Já právě vůbec nevím,snad se to zítra dozvím dám Vám hned vědět..:-)
-
-
Re: Nějaký překvapení
tak pak napiš co to bylo.. *3* -
-
Re: Re: Nějaký překvapení
jj určitě
-
-
-
song
A máme tady song dne.. *4* *3* http://www.youtube.com/watch?v=MFcFsVJ0nsM
*14* *14* *14* *14* *14*
šukenzi coo..?? -
-
Re: song
*14* *14* -
omg...my fakt nepotřebujem 22. večer *1* *1* omg..tak krásná postava..a ten zadeček k nakousnutí..ňami *1* *3* -
-
Re: Re: song
jj přímo k nakousnutí. *14*
-
-
Ježiš tam je tak SEXY a ten jeho zadeček. *14* -
-
áá to je k zesrání... -
*15* *15*
-
-
-
uff...
Ahoj... Jakpak se dneska máte.? Já jsem zrovna dorazila ze školy a jsem utahaná jak prase. Copak jste tady řešili jinak celý víkend neměla jsem moc možností se tady dostat tak už mi bylo smutno...Tak povídejte jsem jedno ucho. -
info
ahoj holky. zdravim z informatiky. *15* ted nám tady učitelky vysvětluje náký tabulky co už sme brali ale já jí neposlouchám *15* no tp bude něco až to budu dělat. *15* -
-
Re: info
a já zdravím z domova. Byl jsem na očním. a už jsem zůstal doma.
-
-
chůva k pohledání
no muvila o něm ta Fran s tim sluhou -
-
Re: chůva k pohledání
Já to viděla.. ale nepochopila *15*
-
-
huráááááááááááááááá áá
no to sem ráda už sem se chystala že pujdu *15* *15* *15* *15* -
ahoj