Přejít na výpis diskuzí

Michael Praed

OSOBNOST 24.4.2008 
35 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jiného Hooda by snad ani neměli vysílat. Tento je prostě jediný opravdový. MM
  • Dynastie

Myslím, že v seriálu Dynastie nehrál titulní roli, jen nějakou menší epizodní, jen se tam mihnul v pád dílech *15*
  • robin hood

Nezabudnuteľný seriál s nádherným mužom, tajomným mystickým dejom a nádhernou hudbou, ktorá zostane navždy v nás. Nezabudneme boli to veľmi pekné časy a zostali nám super spomienky. Kto viete, kde sa to dá zohnať ozvite sa. Dúfam, že sa to ešte niekedy dostane na naše televízne obrazovky.
  • Na ten seriál jsem se velice ráda dívala jako pubertačka.Měla jsem jeho plakáty v životni velikosti.Snila jsem o něm a byla jsem do něj zamilovaná.No prostě můj typ, nádherný muž. *6* *14*
  • mé oblíbené foto

Nazdárek, potěšilo mě, že Michael tu dostal parádní foto, mé oblíbené *3* , prostě jako zamlada.
    Už nevěřím, že některá z našich TV by znovu odvysílala "Robina",...asi problém s autorskými právy. Ale není to jediný seriál nebo film,ve kterém hrál.Navíc Michael je pořád profesně akční,tak kde to vázne? hmmm
  • fotky

ahojky, zkusila jsem přidat nějaké nové fotky,..ale jen 5,snad to tu bude, příště dám víc
  • Je to opravdu to nejlepší a nejreálnější, co kdy bylo natočeno o tomhle zbojníkovi. A kombinace Michael Praed a dobro a tajemno je úžasná, krásna až bere dech a mrazí v zádech. Taky nic proti blonďákům, ale pohled Michaelových očí je jedinečný. Taky svou roli opravdu zvládl a zahrál bravurně a hlavně přirozeně, ta role mu úžasně a perfektně sedla. Nebylo tam nic navíc a nic nechybělo. Každým dílem rostl a když dozrál, když z mladíka dospěl v muže, se správnou dávkou mužnosti, hrdosti a sebevědomí, tak je tam jiný herec a to už není to pravé ořechové. Taky Kevin Kostner nic ve zlém, ale opravdu lépe tančil s vlky, než střílel lukem a šípy. No a Russell Crowe udělal z Robina Hooda dalšího gladiátora. A ta krásna mystika v četně hudby je pryč.
  • michaek praed

Koho hrál Michael Praed v Dynastii? Tento seriál jsem celkem pravidelně sledovala ale na jeho roli si nepamatuji. *7*
    • Re: michaek praed

v dynastii hrál nějakého moldyvského prince michaela,...to jsem se dočetla, ale taky je moc ukázek na př na youtube.
      v české televizi na ČT1, nebo co to tehdá bylo? ,běžela také 4 dílná sága Jezdci,která se odehrává v dostihovém prostředí,..anebo Nová dobrodružství Julese Verna,..taky seriál, ten jsem ale neviděla.
      no,je toho mega moc, pokud vás zajímá Michaelova tvorba, mrkněte na stránky www.michaelpraedonline.com, kde jsou také výborné fotky anebo na jeho oficiální stránky www.michael - praed.com
  • jeynna

znělka

Ahoj,vložila jsem odkaz na úvodní znělku filmu Robin Hood,tak snad tam bude.
  • Suhlasim naj film s michaelom takisto som bola do neho zalubena mohli by to dat aj do tv.teraz som uz stara koza ale rada by som si to zopakla

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit