-
mistr
Jeho rekordy hovoří za vše. Zatím není nikdo lepší a jen tak nebude -
Schumi minulost Alík přítomnost
ZABAL TO A JDI SI UŽÍVAT TY SVÝ POSRNAÝ PRACHY TRAPÁKU FERNI JE 10000000000000000000000000000000000000000000000000 0000000X LEPŠÍ NEŽ TY *14* *14* *14* *14* -
michael
michael schumacher je ten nej na svete!! lepsi nez nejaky alonso! ma krasnou zenu,dve pekne deti a 16 miliard na ucte *1* *1* -
No užasne to Michael zakončil,ale nebyl vidět na stupních vítězů.A kdo,že je opět mistr světa?Tak já vám to povím,nejůžasnější a nejkrásnější chlap co kdy F1 jezdil Fernando Alonso.Vždyt Michael je klaun a bylo na čase aby vypadnul,šupák jeden *15*
-
Podle předchozího textu soudím,že máme kolem sebe dost hloupých lidí.Alonso je sice opět mistr,ale Schumi odešel výborně.NIKDO už nedokáže to co on a ten váš Alík už vůbec ne!
-
nemate nekdo mailik na schumiho ? *4* *4* *4* *14*
-
:-*
Všechno nej nej nej Michaele *3* *3* -
Jezdit bude za stáj Mercedes
Lidi on bude jezdit za Mercedes.Mě klepne! *9* Člověk fandí jak Schumimu tak FerrariA teď?Jka se mám rozhodnout! *10* -
-
Re: Jezdit bude za stáj Mercedes
já jsem také fanda ferrari!!! takže budu fandit Massovi za ferrari a Schumimu za Mercedes:
-
-
Nový web
Zdravíčko! Zde najdete všechny aktuální články o Michaelovi z celého světa! http://www.schumacherisback.eu/ -
brad pitt
tohodle pilota mam opravdu moc rad mam nanej pouze samou velkou chvalu a ze je zpet je super ..drzim palce 8 titul 9 titul 10 titul prodlouzena smlouva a jedem pro dalsi *1*