-
určitě to je moc šikovná holčina a začala hrát i v ulici, přesto si na ní nemůžu zvyknout, mám pocit, že jí je 13.let *1*
-
..pořád má obličej jak 12letá! *1*
-
Míša je teď skvělá v seriálu Terapie co běži na HBO. Sledujete? Taky k tomu teď udělali takovouto srandičku *3* http://terapie.hbo.cz/zrcadlo#select
-
Miša
Míša je nejlepší a ať si každe říká co chce je dobrá a že nevyhrála Robina Hooda nic neznamená, ta ještě bude slavná *4* *4* -
jak to mluvis
HELE JENNIFERLOPEZ TVOJE NÁZORY NIKOHO NEZAJMAJÍ....ZKUS NÁM NECO PŘEDVÉST A PAK OTVÍREJ PUSU.....DEJ SI POZOR NA JAZYK...MIMOCHODEM MÍŠA MĚLA VYHRÁT....A TY ZKUS JEŠTĚ JEDNOU NAPSAT NĚCO TAKOVÉHO *10* -
MÍŠA JE NEJLEPŠÍ
*14* *14* *14* *14* *14* *14* MÍŠA JE NEJLEPŠÍ!!! *14* *14* MĚLA TO VYHRÁT!!!! *9* NO ALE V ORDINACI HRÁLA TU DCERU ELIŠKY,TU FETAČKU??? *5* PLS ODPOVĚZTE NĚKDO!!!DÍKY VERUNKA *15* -
známe se z ambrozky
ahojky drzela sem ti palce ale skoda ze to nevyslo *9* ahoj s. -
měla vyhrát
nevím jak Bártová mohla vyhrat robina hooda ....vždyt to jeji vystoupeni bylo vždycky jako ukolébavka.....byla nudnáááá a hodněěě...MÍŠA MĚLA VYHRÁT -
-
Re: měla vyhrát
Martinka je skvělá zpěvačka a Míša se za prvé na tu roli nehodí a za druhé je Míša moc mladá na hlavní roli v muzikálu,zpívá pěkně úžasně hraje tak jí to vyjde někde jinde.
P.S.:to o té ukolébavce je kravina. *13*
-
-
Pozdravek
Ahoj Míšo
Já Tě moc moc zdravím a mi líto že Ti to nevyšlo držel jsem Ti palce.Ale i tak jsi byla dobrá a byla jsi mi velice simpaticka.Přeji Ti vše nejlepší v Tvém
osobním životě.Tvůj fanoušek.Pave
e-mail cakajda@humlak.cz *3* -
-
narozky
milá míšo já ti přeji vše nej k tvým dnešním narozeninám *4* *4* *4* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *5* *5* *5* *1* *1* *1* *1* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3*