-
narozky
všechno nejlepší a přeju hodně štěstí v životě :-D -
přání
Milá Míšo
Přání k tvým dnešním narozeninám
hlavně zdraví,štěstí a dobré
pohody,dostatek sil do dalších
let.Finále Robin Hood v roli
Mariany. *4* *4* *4* *4* -
Pozdravek
Ahoj Míšo
Držím Ti palce at to finále vyhraješ.
Jsi dobrá nedej se fandim ti. Pavel cakajda@humlak.cz *3* -
nwm nwm
hmm... ja mam misu rada ale nekdy mi prijde jako ze se nejak opici po ewe farne kerou mam taky moc ráda.. tim jak mluvi pred kamerou *7* *7* *7* -
???
ahoj ja mam misu hodne rada ale nechapu proc ma na filmografii jen nejake 2 filmy kere ani poradne neznam :D no ale nwm proc tam nema treba ordina ci v růzove zahrade ve ktere hrala nebo kriminalku andel ( sice tam hrala mrtvolu ale to se počita ne?) *7* *9* *16* *8* *5* *4* *1* *1* -
Pozdravek
Ahoj Míšo
Gratuluji ti k postupu v soutěži cesta ke slávě. Pavel cakajda@humlak.cz
P.S. chtěl by aby jsme se stali přáteli na pejsbuku. *3* -
-
Re: Pozdravek
Mišu Jsem viděla jak hrala vordinaci elišce dceru tam tam bila jsuperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
jaji fandim Martině Taky............. to oblečeni jim jim davaj kostimeři podletoho co jim porota vibere jakej druh songu a muzikalů---------------- tak uražky Jenniferlopez, *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
čago -
-
-
Pozdravek
Ahoj Míšo
Drž se jsi dobrá držím ti palce.
Pavel e-mail cakajda@humlak.cz *3* *13* -
Znam se s ni
Ahoj sem Míši dobrá kámoška znám se s ní dost dlouho tak jesli o ni chcete neco vedet tak pisnete ahoj *4* *1* *1* *1* *15* *3* -
-
Re: Znam se s ni
proc nema ve filmografii ordinaci nebo kriminálku andel ? *7* *7* *7* -
Re: Znam se s ni
Dobrá kámoška by tohle nikdy nenapsala. Dobrá kámoška nemá potřebu se tímhle chlubit a dobrá kámoška nebude dávat jakékoliv info o tom druhém..... *13*
-
-
zpráva
Ahoj Míšo
změnil jsem si fotku na profilu koukni se.Pavel Varga e-mail cakajda@humlak.cz -
Pozdravek
Ahoj Míšo
Přidal jsem se k tobě na stránku osobnosti.Včera jsi byla skvěla jen tak dál.Pavel Varga e-mail cakajda@humlak.cz *3*