-
ahoj mišo velmi mne zaujala vaše kniha a vy jako osobnost taky mne zaujalo jak jste vekmi talentovana na herectvi nesmite se vzdavat a bojovat určite vam ješte nekdy nakou roly daji ale musite je moc otravovat z pozdravem vaše fanynka a obdyvovatelka
-
no jo, ta čarodějnice...
-
dobry den mišo rada bych vas poznala osobne mejte se moc krasne vladka
-
Kontakt
Ahojky Mišo! Nepodařilo se mi na Vás najit nějaký kontakt,chtěla bych poprosit o výklad karet,prosím napište mi kontakt na Vás...Děkuji předem Eva -
-
Re: Kontakt
721381824. *4*
-
-
Kontakt
Dobrý den Míšo, ráda bych Vás pozdravila a poprosila o možnost rozhovoru s Vámi do společenského časopis zaměřeného na esoteriku. Pokud byste měla chuť a možnost ozvěte se mi. Děkuji a pěkný den -
-
Re: Kontakt
Dobrý den,
velmi ráda si s Vámi popovídám. Michaela. Přeji krásný den tel.721381824
-
-
Žádost o kontakt
Vážená paní Kudláčková,
dočetla jsem se, že pořádáte kursy výkladu z karet. Mohla byste mi, prosím, za tímto účelem zaslat na Vás kontakt, ev. podrobnosti ohledně tohoto kursu?
Předem děkuji a přeji vše dobré.
S pozdravem Kateřina Ryšavá. -
-
Re: Žádost o kontakt
Dobrý den,
rádá se Vám budu věnovat, pokud to bude v mých silách.Těším se Michaela. tel.721381824
-
-
tarotove karty
mila miso
prosim o radu pri koupi tarotovych karet, pro zacatecnika a pokud mozno s knihou - vykladu.je mozne je koupit u vas? do cech se moc nedostanu a kdyz, tak kde mam hledat?
dekuji za cas venovany odpovedi a preji hezke leto! ( u nas neprsi ale lije:-)
marie *3* *4* -
Tak vše nej k narozkám.
Vše nej k narozkám přeje Kamil. *4* *4* *4* -
Poslední propadne peklu
V záři vychází historický film hlavní role Michaela Kudláčková *4* -
Dobrý den,
zaujala mě Vaše kniha Jak se modlí čarodějky. Chtěla bych své dceři vyhotovit runový amulet. Přála bych ji rodinu i úspěchy v podnikání. Je možné kombinovat jabloň a dub.
Za případnou odpov2Ď děkuji.
csaxo@seznam.cz