-
Míšo, já na vás obdivuju, že vypadáte pořád stejně krásně jako před lety. Vy prostě nestárnete. Jste skvělá!!
-
narozeniny
Milá Míšo
Gratulace k dnešním narozeninám
hodně štěstí,zdraví a lásky. *3* -
narozky
Milá Míšo...!
Vše nej k vaším narozkám ste ještě mladá tak si mládí užívejte.....! Hodně štěstí zdraví láska a ještě spoustu hereckých možností přeje Věrná Faninka Malá Elizabeth (Hanka) *14* -
moc semi libys moc techci sem financne zajistenej miluji te moc
-
ppííííííppp *12* *11* *16* *10* *13* *9* *8*
-
paní michaelo všechno nejlepší k vašim včerejším narozeninám
-
Paní Kuklová, nemáte nějaký kontakt na pana Pomeje? Stačí mejl. Gavriel
-
Zdravím Vás paní Míšo. Stále přemýšlím jak Vám napsat,spíše jak to vyjádřit písmeny. . Jsem obyčejný muž,avšak s příběhem co není tak častý a není to na řádky v tomto psaní. . Již pár let sleduji Váš nebo spíš vše co se děje okolo Vaší osoby. Člověku je až smutně z toho ,čím jste si musela projít,navíc pokud vím jaké to je sám na sobě. Jen jsem Vám osobně chtěl zdělit,že i ne medializovaný člověk jako já ,cítí křivdu na Vás spáchanou,byť p.Pomeje či jinými lidmi, . Jste velice sympatická žena a nevnímám to z pozice herectví,ale Vašich rozhovorů i ženství. Nejsem anonym. Sic na to nevypadám,ale je mi 50let a od urč.trag.události z r.2006 žiji sám se vzpomínkami. Člověk by to rád změnil,jen že ta osudová né a né. Ani netuším zda li těchto pár vět k Vám dopluje,ale i tak jsem rád že jsem těch pár vět mohl napsat. Mějte krásné Svátky i se svým synem a nejbližšími. Jiří R.C. Pokud by jste chtěla vidět jak vypadám tak pod jcivi@seznam.cz na lide.cz mám 1 profilovou fotku. Přeji jen něhu a lásku v životě.
-
michaelo všechno nejlepší k vašim narozeninám
-
Obdivuji Vás už několik let. Včera v Paskově jsme byli na komedii Liga proti nevěře a Váš výkon je skvělý. Fakt klobouk dolů. Už dlouho jsme se tak nezasmáli, výborná komedie.Dál Vám přeji hodně zdraví a spokojenosti