-
Jméno pro její dvojičky
Chlapec a chlapec:
Vlastimil a Patrick = „vlast, patriot“
Goran a Silvester - „lesní“
Pollux a Kastor – dvojčata Řeckého boha Dia a bohyně Ledy.
Romulus a Remus – známá bratři z antických pověstí, zakladatelé Říma.
Bedřich a Vladan = „vládce“
Bedřich a Jindřich
Theodor a Bohdan = "dar od Boha"
Florian a Květoslav = znamená „květina“, Florian v latině a Květoslav v češtině
Viktor a Štěpán = „koruna vítězství“
Viktor a Vítězslav = znamená „vítězství“ – Viktor v latině a Vítězslav v češtině
Mikuláš a Štěpán = „koruna vítězství“ v řečtině
Mikuláš a Štefan
Nkola a Štěpán
Mikuláš a Viktor = znamená „vítězství“ – Mikuláš v řečtině a Viktor v latině
Nikola a Viktor
Alexis a Saša
Jaromír a Slavomír
Bartoloměj a Benjamin
Jonáš a Eliáš
Ezra a Elisha
Jan a Ivo
Julian a Marian
Marián a Lucián
Silvester a Sebastian
Pár
Aurel a Zlata = „zlatý“
Lubor(š) a Irena = „mírumilovný“
Bohdan a Dorota; Theodor a Dorota = „dar od Boha“
Radovan a Timea = „radostná“
Radovan a Joyce = "radost"
Goran a Silvia = „les“
(Alexis) Alexej a Sandra = „obránce mužů“
Vlastimil a Patricie
Felix a Beáta = „šťastný“
Florian a Květa = „květina“
Paris a Kassandra – dvojčata krále Priama a královny Hekuby
Radúz a Mahulena – podle Zeyerova románu
Noel a Natalia
Hebrejský původ:
Eliáš a Rachel
Jonas a Elina
Jan a Iva
Josef a Maria
Český původ:
Ctirad a Šárka
Ctirad a Vlasta
Přemysl a Libuše
Václav a Vendula
Vendelín a Věnceslava
Slavomír a Svatava
Svatoslav a Světlana
Svetozar a Svatava
Milan a Lidmila
Milan a Libuše
Luděk a Ludmila
Německý:
Gilbert a Vilma
Ludvík a Aloisia
Louis a Aloisia
Jindřich a Henrietta -
Re: Re: Pěkná baba
ja vine chavam ti neslušne slova ja taky vinechala...............čauky *3* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: žádost
zistim mailik na mišu pak tiho tu napišu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* dzs -
Re: SUPERULICE,SUPERDIGI
superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bajo holka sexy herečka .................. libaji posilam kisses *14* *14* *14* *14* *7* *14* *14* *14* *14* *14* -
žádost
Ahoj potřebovala bych prosím číslo na Míšu anebo e-mailovou adresu...vlastně by stačil jakýkoli kontakt:) *4* -
jo je dobra
jo je vazne dobra..znam ji osobne pres jeji kamaradku coz je i mamky kamoska (jmenuje se lenka kholova a vlastni firmu jackpot) no je proste fakt strelena a moc ji dekuju ze takova je protoze je to skvjelí...mam te rada miso ses dobra...ted na tebe delam referat na obcanku...je mi potesenim... :D pa *5* -
Míša
Poznala jsem ji na natáčení Tykadla pro českou televizi, byla s ní vážně sranda *3* -
misa
Ahoj miso jmenuju se verca a chodim do klubu jahoda a moc bych byla rada kdybi jsi se na nas prisla podivat.splnila by jsi mi zivotni sen kdyztak napis na email werona08@seznam.cz dik -
Re: Úpa úžo...
*1* já ji taky kámoši mi říkají digi a říkají že jsem stejná jak ona ale to teda nejsem ona je lepčíí -
Úpa úžo...
Podle mě je Míša vážně skvělá ženská...myslím si,že si na nic nehraje je taková od pohledu sympatická a je pěkná...osboně bych ji chtěla poznat *1* -
Re: Pěkná baba
mne ulice neprijde jako stupidni serial....nekonecny serial ano....stupidni ne....je to vec nazoru, stupidita muze nekomu pripadat i fotbal....takze tyhle silny slova bych z toho vynechala.... -
Míša
Míša je ve skutčnosti stejně ulítlá jako Digi....neznám ji přímo, jednou sjem ji viděla ve skutečnosti a je to taky pěkný třeštidlo,ale moc milý *4* -
Pěkná baba
Míša Maurerová krásná holka a skvělá herečka jenom je jí škoda pro stupidní nekonečné seriály na Nově viz Ulice -
Je hrozna:-((
Curina *5* -
mě se zdá fajn a mám jí ráda:)posílám pusu všem *3*
-
SUPERULICE,SUPERDIGI
SUPERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRR.LÍBÍ SE MI ULICE A JAK TAM TY A DALŠÍ HERCI HRAJETE.HODNĚ ŠTĚSTÍ A ZDRAVÍ.
*1* *5* *14* *14* *3* *4*