-
MÍÍÍŠA
MNO MÍŠA JE UUUPLNĚ SKVĚLÁÁ!!!! NEJLEPŠÍ!!! *14* *1* fakt ji dost obdivuju!!! *3* -
Všechno nejlepší :)))
-
Míša Maurerová " Nejradši máme Krtečka"
Přečtěte si hezký rozhovor s Míšou Maurerovou na stránkách magazínu MojeChytreDite.cz
http://magazin .mojechytredite.cz/mojechytredite/m isa-maurerova-%22-nejradsi-mame-krt ecka%22 -
Dobrý den,paní Míšo.Dočetla jsem se že máte filipínskou chůvu a chtěla bych se zeptat,přez kterou agenturu se dá chůva zprostředkovat.Jsem matkou trojčat a ráda bych využila této možnosti.Děkuji Dominika Slabá do23minika@seznam.cz
-
Ahoj Miso, dneska jsme slysely na Ocku, jak rikas, ze si z Ostravska. Docela nas to mrzelo :( Bud hrda na nas Havirov ;) nejsme ostravsko!!!
-
Všechno nejlepší! :)
-
Je hrozna:-((
Curina *5* -
Pěkná baba
Míša Maurerová krásná holka a skvělá herečka jenom je jí škoda pro stupidní nekonečné seriály na Nově viz Ulice -
-
Re: Pěkná baba
mne ulice neprijde jako stupidni serial....nekonecny serial ano....stupidni ne....je to vec nazoru, stupidita muze nekomu pripadat i fotbal....takze tyhle silny slova bych z toho vynechala.... -
-
Re: Re: Pěkná baba
ja vine chavam ti neslušne slova ja taky vinechala...............čauky *3* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
jo je dobra
jo je vazne dobra..znam ji osobne pres jeji kamaradku coz je i mamky kamoska (jmenuje se lenka kholova a vlastni firmu jackpot) no je proste fakt strelena a moc ji dekuju ze takova je protoze je to skvjelí...mam te rada miso ses dobra...ted na tebe delam referat na obcanku...je mi potesenim... :D pa *5* -
žádost
Ahoj potřebovala bych prosím číslo na Míšu anebo e-mailovou adresu...vlastně by stačil jakýkoli kontakt:) *4* -
-
Re: žádost
zistim mailik na mišu pak tiho tu napišu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* dzs
-