-
neurážejte moji manželku Mišu Štoudkovou od vás ti urážky nezajímají buďte na moji manželku Míšu Štoudkovou hodní i milý i jenom hezké pěkné krásné líbivé komenti
-
je moje hezká pěkná krásná sexy modelka i manželka
-
Ondřej Pavelec je MŮJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ty krávo ruce pryč!!!!!!!!!
-
je hezká pěkná krásná sexy ve spodním prádle i naha nahatá *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
kdybych Míšu Štoudkovou potkal v Praze tak bych ji pozval na kamarádskou večeři a potom po té večeři bych vzal sebou na veřejné záchodky na pány tak bych jí řekl ad jde na záchod se mnou a zavřeme se na záchodě svliknul bych Verunku Zemanovou a potom líbal a voprcal *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Fuj,, hnus velebnosti.
-
Žena k ojebu.
-
Nehezká žena.
-
milá michaela je očividně na speedu,na tom videu kde se vzpovídá že žije se svým přítelem a jeho synem.vlastní zkušenost..........
-
Proč toho tolik vymazali?Co psali?
-
Nechápu proč si jak malá vymejšlí že s ním chodí, hlavně že to není pravda
-
Největší přítel některých modelek je retuš..
-
Proč je to bloklé?
-
*11* *11* *16* *9* *13* *10*
-
Je úžasné, jak dokážete Michelu očernit....zajímalo by mě, zda ji někdo osobně znáte, když jste tak chytří....
Možná, že před lety špatně začala... Od té doby dospěla a dozrála. Přejte jí lidi štěstí a buďte také šťastní! -
Re: >:(
Máte recht! Souhlasím s váma :) -
Re: Re: >:(
jo no :D -
Re: >:(
Upřímně řečeno: Myslím si, že on sám brzo přijde na to, co je zač :) Hlavně že říkal že je na brunety... To vidím :D A že nechce zlatokopku :D -
>:(
Kájo- já s tebou ulpně souhlasím... :D Ondra m navíc než na takovouhle....... každej si myslí svoje :D -
...
Prý zlatokopka, netuším, nesoudím, ale sympatická mi rozhodně není. Ať si s to Pavelcem užije. Také by se mohlo stát, že by ji zmlátil hokejkou...tedy být hokejistou já, tak to asi udělám.