Přejít na výpis diskuzí

Michal David

OSOBNOST 16.10.2010 
417 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luky1987
    Michala Davida jinak nemusím a jeho komunistický písnicky neposlouchám
  • .
  • Luky1987
    Od Michala Davida se mi líbí jedine písnička Pár prátel stačí mít, jinak ho nemusím
  • nesnáším ho a ještě víc jeho písničky -_-
  • Luky1987
    Michal David není az tak spatný a nic proti nemu nemám. Deti Ráje, Kazdý mi te lásko závidí nebo NonStop jsou od neho dobré písnicky
  • Já jako fakt nechápu, jak se někomu můžou líbit písničky od Habery, Rytmuse a Michala Davida *6*
  • ste tady?? jestli mně do 29.6.2014 sem nenapíšete tak se s váma nebavim. jako už ste na to měli dost času -_- myslim dana s johnnym
    *7* *7*
    • ty jo já sem tady byl i předevčírem! a ty asi ne! jo kokos odepisuju tak mně taky odepíšeš
  • Nesnáším lháře! Např. nějakej Zdeněk sem kdysi napsal:

„ Ahoj Michale,
    viděli jsme se před 32 lety na Praze 3 u jednoho blonďáčka který stavěl zesilovače pro kapely. Tam jsi mě nabídl práci zvukaře a já jí blbec odmítl. Vzpomínáš bylo nám 19 let.
    To už se nevrátí!“
    • *7*
      • ten Zdeněk má bujnou fantazii! až se budu nudit, tak budu radši hrát online hry pro holky (nějaký blbý oblíkačky) než abych poslouchal Michala Davida a to myslím vážně!!!
  • Luky1987

Majkl David🤮

• Zdravím všechny příznivce Vladimíra Štancla ( což je pravé jméno " Michala Davida "). Včera , když jely reklamy , tak jem to přepnul na tohletoho " UMĚLCE " . No , myslel jsem že se z toho pos...!!! V tom červeném saku vypadal jako zaměstnanec cirkusu a s tím pupkem a holou palicí se všemožně snažil , hrát si na teenagera ! Tak to byl brutální úlet . Je sice už březen , ale měl jsem pocit , že vyzvracím i Vánočního kapra . Teď píši o pořadu ( To byl váš rok ) . Tak si ho všichni užijte - Lidé bez vkusu !!!!!!!!!!! Patrik .
    • Luky1987
      Ten porad To byl váš rok je opravdu nic moc

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit