-
Vážený Pane muzikante, poslechla jsem si pár Vaších písniček z mého i Vašeho mládí a musím říci, že ani po těch letech neztratily na kráse. Melodické, dobře zapamatovatelné, prostě super. Díky za Váš přínos!!!JITKA
-
Všechno nejlepší!!!!!! mám vás ráda už od tří let. *14* *14* *14* *14* *14*
-
Michal David - Děti ráje
To byl asi největší hit z českých diskoték... *7* *7* -
-
Jo, byl! A bylo to strašný...
-
-
miluji michala davida je super a má mooooooooc krásné písničky např."pijeme kolu,máma,nonstop,šoumen,sbírka známek,diskopříběh,mám svůj svět..atd *7* *3* *3* *3* myslím si že písničky michala davida jsou nejlepší mám dvě cd...poslouchám je každý den písničky jsou krásně prožité a ze života...taky bych chtěla být zpěvačka...nebo spisovatelka... *14* loučí se káˇa
-
michal david je dobrej
-
Nechápu jak Míšu může někdo hnusně urážet! Vůbec ho neznáte a odsuzujete ho *6* Já sem ho už několikrát viděla a mluvila s ním a je to jeden z nejlepších a nejzkromnějších lidí co znám *4* tak ti co ho pomlouváte a urážíte běžte někam *16*
-
-
Souhlasím s tebou. Já si myslím že je velmi sympatický a milý. A vy neposuzujte lidi jen tak, Jasný? A žádný tří akordový jeho písničky jsou jedny z nejhranějších v ČR atd. Já umím na kytaru od něj pár písniček a jsou pěkný tak nekecej až se je naučíš hrát prosím.
-
-
michale všechno nejlepší k vašim narozeninám
-
Přeji ti, aby se ti dařilo a na hejtry se můžeš vyprdnout!
-
Michal David
I když poslouchám spíše rock, tak písničky Michala Davida mám taky moc ráda a na filmech s jeho hudbou (Discopříběh 1 a 2, Láska z pasáže, atd.) jsem doslova vyrostla a miluju je dodnes. -
o koncerte
Koncert Michala Davida v Bratislave 14.5. bol naozaj perfektný, atmosféra vynikajúca, len jedna vec zaskočila viacerých účastníkov koncertu, keď Michal David oznámil, že Mária Čírová spieva duet s ním lepšie ako Iveta Bartošová (s ktorou uvedenú pieseň naspieval), čo bolo teda ďaleko od pravdy a dosť veľa ľudí si išlo radšej von zapáliť, keď Mária Čírová išla spievať - nič proti nej - ale myslím, že takáto reklama jej nepomôže a na Ivetu aj tak nemá ... *13*