-
PRO FANINKY
Holky neblbněte,do nedávna chodil s mou sestrou,která má z toho dodnes oči pouze pro pláč.Dluží kam se podívá a o podrazech ani nemluvim.Takže : pokud máte pořád zájem tak tady máte aktuální mobil : 731344113
A užijte si to s nim. -
-
Re: PRO FANINKY
Michal je kurva, taky s nim nemam dobre zkusenosti.. *9* Lepsi je se tomule cloveku vyhnout, je dost nebezpecnej. *16*
-
-
HANS MATHESON:)))
NEVIDELI JSTE HO NEKDY NEKDO NA VLASTNI OCI??? *14* -
-
Re: HANS MATHESON:)))
Viděli.je to pěkná svině radši od něj co nejdál. *13* *10*
-
-
Míša je krasavec
-
michal je totalni debil.....nesnasim ho...
-
Michal pryč
Tak mně je Michal strašně nesympatickej něco mi na něm nesedí přijde mi jako hajzlík hlavně by měl příbrat, protože vypadá jako by právě vyšel z koncentrčního táboru.Je v té vile úplně zbytečnej ani ho tam není pořádně vidět. -
Primitiv nikoliv student
jak může takový člověk bez inteligence moderovat v rádiu nějaký pořad? Nechápu,že ubožák pouze ze základním vzděláním a potencionální kriminálník nedělá raději užitečnější práci /vzhledem k jeho vzdělání/ a to jest výkopy a nebo zametat město. To je jediné na co má. -
puberťačky
Tak už vám to došlo puberťačky, Michal vás podvedl všechny, ha, ha, ha, prý vysokoškolák. Terezka ho odhalila, má jen základní školu, lhář jeden.Je to podvodník a pasák, doufám, že se vám rozsvítilo... -
Michal je lhar
Proc nema Michal vyplneny udaje o svym narozeni?I misto narozeni je spatne, nenarodil se v Praze, ale pokud vim tak v Jeseniku. Povolani student taky neni pravdivy, nema dodelanou ani maturitu, jak by mohl byt student. Spis by tam melo byt kuplir. Nechapu ceho tim lhanim chce dosahnout -
MILUJU MÍŠU!!!!!!!
-
miso miluji te