Přejít na výpis diskuzí

Michal Hašek

OSOBNOST 16.10.2010 
60 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pane(Š)Hašku, nikdy jsem vás ani vaši stranu nevolil a udělal jsem dobře. Ukázal jste se jako největší trouba, slizoun a podrazník... Lituji ty, co vám věří.
    • Panb Ha3ek je proste sasek a blb
  • Hašek je mladý spratek,který spíše potřebuje na prdeeel a posadit s dudlíkem na hanbu,možná se vzpamatuje.Příští volby vykroužkovat.
  • Hašek na hrad, to se volalo po Naganu. Byl to ale jiný Hašek. Když s Váma cloumá čest, tak odstupte sám. Je to podle mě další pokus, jak se chopit moci a zbavit se své odpovědnosti. Dejte pozor abyste nedopadli jako Zemanovci.
  • Vážený pane Hašku, jako vždy, i tentokrát jsem volila ČSSD, ale v čele s panem Sobotkou! Vám nevěřím,intriky nenávidím, lež také. A podrazá-
    ctví je nemorální.
    Poškozujete jméno strany, a škodíte - koalici po volbách musejí sestavit
    legitimní předsedové stran,a to Vy nejste.
    Vaše mocenské ambice jistě uplatníte i jinak a jinde. Nepáchejte zlovolný
    podvod na nás,kdo vaši stranu volili, nebo to bylo naposledy. Znáte to
    přísloví : Kdo jinému jámu kopá, ..... ?!
  • Pane Hašku, do poslední chvíle jsem se nedokázal rozhodnou jestli dám hlas ČSSD nebo ne. Nakonec jsem ho nedal a jedním z důvodů jsou vaše aktivity se Zemanem. Teď jsem rád že jsem Sociální demokracii nevolil, musel bych si nafackovat. Sobotka se v kampani bil jako Lev a o vás ani o Tejcovi nebylo skoro slyšet jen jste vykukovali Sobotkovi za ramenama když vystupoval jako kreatůry které neumí říct ani slovo. Důvodem nízkého počtu hlasů nebyl Sobotka ale Vy a několik intrikánů kteří rozkládali stranu zevnitř a štěpili ji. Dopadnete jako Zemanovci, to mi věřte. My voliči nejsme ovce a máme paměť pane Hašku a tohle nebyli poslední volby. Však vám to za čtyři roky nandáme a možná i dřív. Užijte si to poslední volební období, příště dopadnete jako Langer v Olomouci nebo Mynář s Nejedlým. Nechte Sobotku na pokoji, nesaháte mu ani po kolena.
  • V živé paměti mám Otázky Václava Moravce, v nichž David Rath velmi důrazně odsuzoval korupci a za asi dva dny poté byl za totéž zadržen a vzat do vazby. V Otázkách V. M. 27. 10. 2013 mne nadchl Michal Hašek svým uznalým postojem k vedoucímu ČSSD B. Sobotkovi a v závěru debaty místopředsedů stran zvolených do PS pěknou řečí o "rajské zahradě". I já jsem nabila onen příjemný pocit. Ale jen do večerních zpráv, kdy v ČSSD vyvolal hlasování pro odstoupení B. Sobotky. Nabízí se paralela charakterů pánů Ratha a Haška?
  • Vzhledem k tomu že znám ČSSD z regionální politiky jsem vás preventivně nevolil a vida jak se mi to vyplatilo.P.Hašku styďte se.Ted jen doufám,že to je konec ČSSD a příští volby spolu s ODS 6-7%.Ted už se vůbec nedivím,že komunisté vlastně nemusí ani nic dělat až se nakonec s velmi výrazným uspěchem dostanou do vlády.Bože ta moc je jak droga a vy už jste fetáci.
  • Pana Hašku, pokud chcete dělat tuto podvratnou politiku, tak přejděte k SPOZ. Jinak, ještě dnes ostupte i s vedoucím volební kampaně čssd, hejtmanem ZČK. Milion lidí vám věřilo, nyní to nebude již ani třetina, pěkně jste našlápli za ODS.
  • Pane Hašku.
    Vždy jsem volil ČSSD. Končím. Při příštích předčasných volbách budu volit konkurenci. Řada mých přátel volila ANO kvůli Vaší kolaboraci s Milošem Zemanem. Můj otec v podobných případech používal výraz "špina chlap"
  • Volil jsem v Liberci, tedy lídra Pavla Ploce, ale hlavně ČSSD s předsedou
    Sobotkou. Tohle Vaše povolební salto je pane Hašku hnus. Nechápu, proč
    Sobotkovi házíte klacky pod nohy. Jsem nasranej.
    Buriánek Miloslav
    Liberec

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit