Přejít na výpis diskuzí

Michal Hruška

OSOBNOST 31.12.2006 
158 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kajuska4

Re: Re: ..

se ho zeptej ale pak se nediv *9*
  • kajuska4

Re: ..

ježiši Kájushenko já se ho klidně zeptám *4* a nebud smutná *13* *14*
  • kajuska4

..

to radši ne zničila by sis život kvůli mně *9*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: Adi..

ježiši Kájushenko můžeme změnit téma ach jo *9* hele já přemluvím jestli chceš tatku at s odstěhujeme do Mikulova jestli chceš *4*
  • kajuska4

Tak jo..ach jo já už dál nemůžu *9*
  • kajuska4

Ale..Káji nechteho já budu žít a ty taky život je krásný a kvůli kámoškám se snad nezabiješ ještě ses pořezalas a ted tohle tohle mně nedělej! *9*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Adi..

Tak tam půjdeme na horů spolu já tam asi půjdu budeme nám líp *9*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Adi..

Hey to néé to bych šla potobě nedělej mně to víš že si moje BFF víf než ta co mám na lidech na fotce tu hnědovlasou ale fakt mně se i o tom srazu zdálo *4* *14* *14*
  • kajuska4

Re: Re: Adi..

Aha to je mi líto ale pozdě řezala jsem se já wím dělají to jen emáci ale ze mně asi bude zachvílku srry ale já i brečím jako tohle mně nemohly udělat *9* srry ale asi se zabiju! *9*
  • kajuska4

Re: Adi..

Čauky dit to nejsou kamí protebe když ti tohle dělajíííííííí..pojebaný face skurvený vyjebaný pojebaný posraný pičovský mám do píče nerva a víš proč protože můj kluk chce pomně abych si ho udělala dám tomu kokotovi kopny kvůli face takovou skurvenou stránku si nikdy neudělám kurva a ještě říkal že když si ho neudělám tak mně prej zažaluje přes školou protože já jediná ho s města nenávidímmmmmm tak já mu napíšu že ho nechci......a Kájushenko nic si nedělejjjjj plssssssssssssssssssssssssssssss *9*
  • kajuska4

Adi..

Achoj..si tu?Ach jo už asi jsem s něma skončila i puspuspusinka tam chodí víf než předtím mně nezajímají ani se semnou nerozloučijou..ty si moje kamí a budeš *3* *14* já si jdu něco udělat stratila jsem kamí *9* *9* pp
  • kajuska4

Re: Re: Re: sklep je proti tornádu..

Pááááááááááááááá *4* *14* *14*
  • kajuska4

Re: Re: sklep je proti tornádu..

nwm *15* ale musím popsaly jsme to tu dost a děkuji že si mně dala na dizkusi na lidé akorát všici mají zákaz tam psát jsme 4 BFF parta *15* tak pádím paaaa MIluji tě si moje BFF paa *4* *14*

Miluji tě Míši *14*
  • kajuska4

Re: sklep je proti tornádu..

Jn v tom máš prawdu mnoxD takže blbej nápad twe co to je den za filmy takové hroznééé *15* *14* *4*
  • kajuska4

sklep je proti tornádu..

*1* *3* ehm no nwm jestli by to pomohlo možná j ae nwm ale už by si to nestihla utéct do sklepa na tebe spadne jenom lednička a je potobě takže na howno *9* *3*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: Re: ..

tak jo také nova dívám se na to a je to kravina twe oni se neumí schovat do sklepa debilové *1*
  • kajuska4

Hustý *15* ehm já nwm co protebe promně asi to na nově to jsem viděla od začátku tohle ani nwm že je dneska takže nwm o čem to tak je a je to starý film s roku 1997 tak nějak nwm přesně *15* takže já se budu čumět na novu *5*
  • kajuska4

Na Primě cool je zemětřesení co je lepšííííííííí *15*
  • kajuska4

Re: Re: Re: Re: ..

přesně necháme tehho no také dobře a to stejný twe jsme jak ségry *15*
  • kajuska4

Re: Re: Re: ..

Ach jo to by mně také štvalo moje kámošky už o něm raději nemluví protože ví že bych je asi zabila no *1* a copak děláš a jak se máš?Já dobře a píšu si s tebou a kukám na dračí války no co tam jsou jinak kraviny...necháme už FB je to kurvovina a hotovo *15* *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit