-
může se někomu nelíbit?? :) :) řekla bych, že s přibývajícím věkem je čím dál tím hezčí
-
Kde by se dal prosim sehnat film??
-
Je prostě k nakousnutí *15* *14*
a Chriisinka: to nemá paruku ale je odbarveny -
moj postreh....zo Slovenska
....len nedavno som si pozrela serial Zaklinac....tento charizmaticky herec ma zaujal hlavne charakterom hlavnej postavy Geralta....a ucaroval mi dlhymi bielymi vlasmi....
....nedalo mi a pozrela som aj film...Zem, kde slno bolo bohom....film je zaujmavi hlavne starobilym dejom este z obdobia slovanov vikingov ....atd., ale aj postavy,ktore vo filme vystupuju su zaujmave a svojim sposobom ocarujuce....
..... priznam sa, ze polskych hercov velmi nepoznam je fajn zistit, ze aj v nedalekom zahranici su zaujmavi charizmaticki ludia akym je napriklad aj Michal Zebrowski -
Re: ☼hehe☼
upa jnxD, krasnej v ty blondaty parucexD *4* *3* -
Re: ☼hehe☼
Souhlasím,je dokonalej a to je slabé slovo. *14* -
☼hehe☼
Kam se na Michala hrabou všichni ti émerický krasavci, v Zaklínačovi je to slaďouš první třídy *14* *1* -
Re: Nový film
na to nečekejte.....ale na e-mule je k sehnání jak 1612 (rusky) tak Stara Basn (polsky). Když to budete chvíli poslouchat, tak vám polština nebude dělat problém. Míša je prostě super! -
hmm
Mno doufám že to bude rychleji než očekávám...x) filmi s ním jsou výtečné.. *14* -
Nový film
Nyní jde do kin nový ruský historický velkofilm s Michalem Žebrowskim. Jmenuje se 1612 a Michal Ž. tam hraje zlého Poláka a asi se dlouho načekáme , než se objeví v Česku , jestli vůbec.