-
chcu
chcu vidět divoké slepice 3 ale v češtině nevíte o něčem??pomůže mi to já to viděla v němčině ale němčinu neumím takže je to na jednu velkou věc pls poraťte kuji... ♥ *14* -
-
Re: chcu
na www.kinotip.cz a tam das onlibe filmy a tam napises žáby k zulibani 3 a je to upee super film -
-
Re: Re: chcu
tam melo byt online
-
-
-
..
všechno neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeej *1* -
Krása
Ahoj Taky se mi to moc líbí je to užasnej film ale zklamal mě Fred.. Noco ale Šprote byla fakt dobrá hold to nechtěla uspěchat tak si našel jinou s to se mi nelíbilo klidně z někym pokecám a o tom i o nečem jinem e-mail: vodnicek14@seznam.cz -
šprota♥fred
-
je the best mam ji v přátelých na facebooku
a fred je este lepsi ted je v reklame na jogurt monte -
-
ds mi prosim je ji fb odepis prosim na muj mail stela400@seznam.cz
-
-
Fred je vážně SEXY.A se Šprotou jim to moooc slušelo a Šprotě dóóst závidim a taky bych chtěla aby byl i 4. díl *14* *3* *3* *14* *14* *14*
-
Úžasnýýýý...Fredovi a Šprotě to moc moc sluší... *14* *14* *14* chtěla bych, aby byl 4díl, a aby se dali zase do hromady...!! ♥ *4* *14*Přála byhc si ještě, aby dojeli do česka...! *14*
-
-
Ahoj.. Fred je ze všech nejlepší;) A doufám že se sní budou i v 4 dílu
-
-
je nej
ja sem netusila ze ti je 16 myslela sem 12 13 14 alene 16 vypadas ohodne mlai si nej a natoc dalsi dil z divokejch lepic pls SI NEJ *4* -
-
Re: je nej
Protoze ten film je z roku 2003 :D takze uz vyrostla :D *1*
-
-
Ahoj Michelle,moc bych si přála nejvíc na světě aby byl 4, prosím tě moc!-Hallo Michelle, ich würde die meisten wollten in der Welt, die 4 war, ich bitte Sie sehr viel! *9* *9* *9* *9*
-
Uplne nemazna herecka :(
-
-
A proč by měla ? *10*
-