-
ahoj michell mam te moc rada pozdravuj holky vas film se mi moc libi my skamaradkou sme tez takove nejlepší kamarádky delame uplne všechno stejne jako vy mnejte se krasne mam vas v srdci a navždy budu a bylo by to fajn kdyby jste udelali 4 dil ja vim ze mi nerozumíte cesky ale urcite to vycitite srdíčkem *14* tel 725475285
-
film jsem objevila teprve teď a úplnou náhodou, ale nemůžu najít jedničku, dvojku a trojku jsem už viděla tak pětkrát ale bez prvního dílu to není ono pls pošlete mi někdo odkaz... *9* email: terez.palkova@seznam.cz
-
-
já jsem viděla jedničku skur na stránce milujeme filmy
-
na youtube mas 1.....link: https://www.youtube.com/watch?v=hU9zKAgEZiE&hd=1 *1*
-
-
milujem ten film pozerám ho každý deň dookola malý vymyslieť 4 diel *4* *14*
-
Hallo Michelle. Du bist die beste Schauspielerin der Welt. Und ich habe gesehen, eine Menge hereček.Jen Ich wollte meinen Bruder fragen, ist 9 Jahre alt und mein Blut Transplantation. Der Spender war nur Deutsch. Die Macht der Sie oder Sie oder Sie zu schätzen wissen. Du bist eine großartige Schauspielerin. Wenn Sie schon immer anrufen und meine Telefonnummer lautet: 735080056. Haben Sie einen schönen Tag. Mit freundlichen Grüßen Dominika aus Tschechien
-
viděla jsem 3 díl
Dneska jsem viděla třetí díííl, je super, sice byl v němčině, ale fakt hustej :-D *14* -
-
Re: viděla jsem 3 díl
kde si našla -
Re: viděla jsem 3 díl
prosimte kde si videla ten treti dil posli adresu ne film na gristtelka@seznam.cz diky
-
-
Jaká je ta stránka???
Heli lidi na které stránce ste viděli ten 3 díl (neva když bude německy) pls odepište *4* *4* -
-
Re: Jaká je ta stránka???
V telce to dávat hned nebudou když to ještě není dabingovaný česky...ale jinak ta 3 je hezká -
-
Re: Re: Jaká je ta stránka???
ja ja som vydela trojku a je super až nato že sa musia tý dvaja rozísť *3*
-
-
je to na www.youtube.com zadej die wilden und das leben part 1
az ti to naskoci
*3* *3* -
jeto na youtube.com a napiš tam die wilden huhner part 3 a pak si to zvěč a postupně dávej na part 4 part 5 atd. je to německy ale neva fred tam podvadi šprotu ale pak se udobřijou *1*
-
-
taky bych chtela 4díl mno... doufam ze nekdy bude ale to šprota a fred budou uz starsi a nebude to uz o divokych slepicich kdyz se jejich particka rozpadla bylo by to asi o nicem noo FREDA (miluju ho !! ) *1* *1* *1* *1* *1* <3 *14* *14* *14* *14*
-
dotaz
ahoj prosím vás když se na to kouknu na youtube tak je to tam uplně jiný než když se koukni na normální filmy českej žáby k zulíbání 1,2 jaktože je to uplně jiný? -
a ještě
a ještě bych chtěla vědět když si na youtube zadáte tohle die wilden huhner part 3 tak ten film ale trvá jen 11 minut=(jak to?já viděla 1 2 česky ale to jim bylo tak 11 a to budou dávat kdy? -
-
Hele dvaj to vždycky o velkejch prázdninách na jedničce myslim, tak sleduj o prázdninách TV program a nebo si to stáhni na uloz.to a zadej tam Žáby k zulíbání 1, 2 nebo 3 jestli chceš a ono ti to vyjede *1* *1*
-
Re: a ještě
Stáhni si to an uloz.to nebi někde online -
Re: a ještě
no tam musis zadat die wilden hühner und das leben a po tech castech protoze si tam napsal/a part 3 a to je treti cast *1*
-
-
Našli jsme
Jsem našla na Žaby k zulíbání3 Já neřeknu :P *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: Našli jsme
mno my taky -
Re: Našli jsme
prosííím,řekni,já to chci vidět!!!Je to úpe bájo filmík....plosííííim.. *9* -
-
Re: Re: Našli jsme
:) je to na ulož to :)