Přejít na výpis diskuzí

Mika

OSOBNOST 29.11.2008 
100 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Koncert v Praze

Ahoj.....no já bych ráda šla..bydlím kousek do Prahy,takže doprava by nebyla problém,ale nemám skym jít:(a samotný se mi nechce:(
  • lillymj

Re: suss

neni gay :))
  • lillymj

Koncert v Praze

Zdravím všechny, chystáte se někdo na pražský koncert v červenci ?? :) prosím jestli ano, napište mi třeba na facebook - Lilly Jackson Vlachová

Děkujiii :))
  • Re: Re: Jděte někam...

nevim proc by ti mel nekdo p r d e l polibit kazdymu se treba vubec vzhledove neliby ale ja osobne ho neurazim i kdys se me neliby tak ho posloucham prece nezalezi natom jak spevaci vypadaji nereknu kdyby mel chodit po molu ale on spívá a zálezí na HLASE A NE NA KRASE A MYSLIM SI ZE BY STE SE MNOU MELI SOUHLASIT !!!!!!!!!!!!!!!!!! *13* *13* *13* *13* *16* *5*
  • Re: Mika is golden!

me se mika vzhledove moc nelibi teda vlastne se mi nelibi vubec proste to neni muj typ ale zalezi na tom? samozrejme ze nezalezi uplne staci ze hezky spiva *13* *15*
  • dfzwfgjf

dik za dobrej clanek caucau *3* *8* *1* *3* *3*
  • koncert v ČR!

Tak už je to jasný! Mika bude mít skutečně koncert v ČR a to 26.7.2010 v Tesla areně!!! Lístky na koncert se dají sehnat na www.ticketportal.cz Tak doufám, že se nás tam sejde hodně:)
  • Re: mika je čech

jj je to čech já to vim taky... *5* *4* *1*
  • mika je čech

mika je narozen v čr a ne v libanonu myho brschy holka oni byli na chate a ona se ho zeptala odkud zna zpevaka miku a prej je to jeho kamoš
  • otazka

jooo a este too nevite jestli je nakej jako vydeo zaznam z koncertu vite ne?jak bejvaj u CD..Dik ahoj *7* *3*
  • otázka

Ahojky ja ted tak přemejšlim už měl vlastně Mika někdo koncert v ČR??A neplánuje nějaký?nevíte?zatim dopredu dik za odpoved.. *7* *4* *14*
  • ziuska

Pravda

Jj on je homosexual dit se k tomu upe normálně hlasí... *14* stejně je super...
  • vali99

Re: Re: Re: Re: Re: mika

Hele, vsecky ty dnesni hvezdy delaj ,ze sou desni sexosi a blaaaaa, a aby nemeli ani drobecek na svym tricinku za deset tacu,a pritom mecej jak kozy,ale to nikomu nevadi hlavne ze sou bohati,slavni,a desni samponi xP Ale mika má proste peknej hlas, a je celkem aj hezkej. Kdyby se lidi dívali na zpěváky a zpěvačky jak před 50 lety... To je zajimalo jak zpivaj a ne jakej maj ksicht xP Nesnasim tyhle blbý liidi *16* *5*
  • vali99

Re: Re: Re: Mika is golden!

Já ho začala milovat, dyž ruml zpíval jeho song v x-factoru, a teď je to můj 2. nejoblíbenější zpěvák, i když mám někdy pocit že upe nejoblibenejsi. Doma mam 3 samy plakaty na jeho nove album, krasně to zvýraznilo mou zeď plakátů.
    Chtěla bych k naozkam nebo k vanocum BWKTM. a to cu ještě let it roll xD. MIKA je proste bestovní *14* *14* *14* *14*
  • Re: Re: suss

no já nevim ale mě taky tak trochu příjde ale nevim jestli je nebo ne a je to jedno mě se jeho písničky líbí *3*
  • Re: suss

Proč by měl být Homosexual??
  • luluhaj

Mikovo CD

Ahoj, kamaradka nasla a stahla Mikovo nove CD!!! Tady je odkaz ke stazeni http://mika-online.blog.cz/0909/dow nload-mika-the-boy-who-knew-too-muc h-full-album *14* *3*
  • suss

ty jo já ho upe aboslutně žeru jako hrozně se mi líbí je tak božskej *14* *14* *14* a ta jeho nová písnička we're golden je upe nej!!! já ho fakt miluju upe nejví :) škoda že asi bude teplej *9* nevadí stejně je boží *14* *14*
  • Slečna

JE BOŽÍ MILUJU HO MOOOOOOC
  • Re: Re: Mika is golden!

neda se rict nic ineho nez... spapala bych hoo a jedine co mi zvedne naladku jsou jeho songy... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    MIKA FOREVER

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit