Přejít na výpis diskuzí

Mikey Way

OSOBNOST 31.12.2006 
35 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Joshler
    A už máš zase narozeniny. Je ti 36 a máš celý život před sebou. Škoda, že už s bráchou, Frankiem a Rayem nejste kapela :'( ale život jde dál, a my musíme udělat krok vpřed! Vím, že si tohle nebude číst, ale je můj druhý oblíbený člen z MCR (První je rankie)
    • Joshler
      *Frankie
  • I like Mike:)

ja myslim ze mikey je v brylich strasne sexyyy:)
  • jo jo

basáci jsou potřeba...z vlastní zkušenosti...mám mp3 přehrávač, ale šmejdský sluchátka a jedno mi ty basy moc nebere *9*
    takže Mikeyho neslyšim *9*
  • chi

je to borec *3*
  • gregorka001

jejda

Woe to je zase pro jednou diskuze.Mikey takovej krasavec tak piste sem neco on si to zaslouzi....Me sobne dostava ta fotka jak zehli ta je fakt skezni
  • Mikey ♥♥♥

mne sa mikey tiez pacil viac s brylami, dlhsimi vlasmi a ciapkou *14* *14* *14* ale ani teraz mu operacia na krase neubrala *1*
    • gregorka001

Re: Mikey ♥♥♥

mno...s delsima byl hezci..ale mel je dost casto mastny...xD
      • macenkai

Re: Re: Mikey ♥♥♥

Jéééj ... komu se nestane,že má někdy mastny vlasy *5* .. třebas to byl vosk ... ptz ten na některych vlasech vypadá jak mastnota *1* .... jinak,předtím se mi tky líbil víc s brylkama,ale tky je fakt,že tedkom je víc sexy ...
        • gregorka001

Re: Re: Re: Mikey ♥♥♥

tak me je to jednoMikey je jen jeden..a je porad upe sexyyyyyyyyyyyyy *14*
          • macenkai

Re: Re: Re: Re: Mikey ♥♥♥

*15* to je fakt ...
  • macenkai

Niiiic???

Troaku kopr ne? Tak rozjedem nejakou debatu .... beru si slovo *1*
    Co ríkáte na to,ze bude mit i Mikey svuj komix a jak navás pusobí,to o cem bude?....Na me osobne celkem dost slusne .... myslim,ze to bude lepsi,nez Geeho,ptz ma lepsi tematiku.Mimo to,nevite,kdo kreslil(bo bude kreslit) ty obrazky v tom komixu?Mikey sam,nebo Gee? *15* asik Mikey,ze? *4*
    • Re: Niiiic???

Je skvělej baskytarista moc ho miluju
    • geewayli

Re: Niiiic???

on bude mít komix? wow sem ani nevěděla.. *15* *1*
      • macenkai

Re: Re: Niiiic???

Dneska to ví každeeej :-D *1* *15*
  • Happy Birthday!

Vše nejlepší Mikey....jsi krásný, talentovaný a milovaný....doufám, že jsi také šťastný...máme tě rádi.....
  • iwa-mcr

...

to sem chodí všichni psát jenom na narozeniny *7* co nový téma...třeba....ohh *9* nic mě nenapadá *15* tak doufám, že aspon 10 něco napíšete...(třeba jen gratulaci) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit