-
jsi super herec a zpěvák! Musíš někdy přijet do Brna.
-
VŠE NEJ k Tvým včerejším 27.narozeninám, HODNĚ dalších ÚSPĚCHŮ, zejména nyní v soutěži MOJE TVÁŘ má známý HLAS !!!
-
sympaták a navíc má narozeniny ve stejný den jako já tak všechno nej *1* *2*
-
Stalo se někdy někomu ze Milan odepsal??? Asi ne ze??? By se z toho asi zbláznil kazdy/mu odepisovat.
-
-
No tak asi na to nemá čas když mě hlídá *4* *3*
-
Ano povedlo se :) odepsal mi několikrát :) je sympatak!
-
-
Já na něj mám kontakt a je docela ujde.
-
-
-
jejej
Milan je upa nejkrásnější *4* Je to výbornej herec a nádherně zpívá. Když jsem ho slyšela zpívat, tak se mi upa podlamovaly kolena *4* -
Milan Peroutka je no já ho žeru podepsal se mi na ruku když by V Pelhřimově na Regionu Tančí a bylo to fáááákt superr..........
Dokonce se mi o něm teď zdálo a to byl suuuupeerr seen *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *5* *4* -
Super a milej kluk......
-
kusan
JJ je to opravdu pěknej kluk a dobrej herec, ale moch by se začít zas víc objevovat aspoň v tej Ordinaci a jinak viděla jsem ho na koncertě Rihanny v Praze a normálně sem váhala na koho se mám koukat dřív..jestli na něj(seděl na sedačce přede mnou) či na Rihannu :-D -
-
JJ. Je fakt mooc sexy a milej k tomu .Já se s ním znám a je to můj kámoš. Měla jsem s ním sex a je super. Tel.cislo: 665 779 153
-
jakym dile hral ordinacce
-
-
videjko s Milanem
tohle jsem našla na youtube
http://www.youtube.com/wat ch?v=sNRHyOalh0k *8* -
ahoj milane. musíš někdy přijet k nám do šlapanic u brna. mám tě moc moc ráda a odepiš prosim .můžu ti poslat i můj e-mail. ahoj