Přejít na výpis diskuzí

Milo Ventimiglia

OSOBNOST 31.12.2006 
77 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • klip

Ja ho zboznujem on je strasne krasny a zlaty...V Heroes je take neviniatko a Gilmorkach zase taky rebel *1*
    A hrozne sa mi pacil aj v klipe s Fergie Big girls dont cry fakt odporucam http://www.youtube.com/watch?v=E6sqA9QtV5I&feature=fvst *14* *14* *14*
    Fergie hrozne zavidim...ta si uzila pri natacani *1* *14*
  • paulinek23

Nejsem teplej

je sice dobrej moc dobrej, ale nejsem gay *3* *5*
  • sandra27

birthday

Všechno nej!přeju hodně rolhttp://img.osobnosti.cz/smiles/9 .gifí a štěstí *4*
  • Vše nej

Všechno nejlepší k narozkám, hodně úspěchů, štěstí, lásky... To prostě všechno Nej :)
  • werik

je supeeeer

wow on je plostě třída úžo herec a je narozenej ve stejnej den jako já!!!!!!!!!!!!!!!!! *14* *14*
  • Re: Milo

To opravdu nevím, ale souhlasím s tebou. Já bych si ho taky všimla hned. A je škoda, že v gilmorových děvčatech rory a jess spolu nezústali. Mě se taky líbí ty typy jako je jess. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • nikitkat

Happy birthday **

On je nejlepší =** *14*
  • Re: Je fakt sladkej

No v patologii bol dokonalý *14* (ostatne kedy nie je) ale ako popravde nebyť Mila tak to asi nedpozerám, taký noo divný film, moc krvi,na moj vkus, *3* ale Milo bol užasny, a krásny. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* A ešte sa mi k nemu nehodila Alyssa Milano *1* mam ju fest rada, ale vypadali jak súrodenci *1*
  • Re: Re: ???

A ve kterym hrál dílu??
  • paulinek23

Je fakt sladkej

Viděli jste někdo už Patologii???
    Jestli jo, popište mi, jak tam Milo vypadal.
    Děkuji předem.

Info posílejte na linkinpark23@seznam.cz
    *3*
  • terinka2000

Re: Re: ♥♥♥♥♥

on je uplně nadhernej. A mate pravdu ten úsměv je nádherný. *14* *14* *14* *14*
  • monika_t

Re: ♥♥♥♥♥

no jasně Milovo úšklebky a úsměvy nemají chybu, jsou mňam a sexy *14* to je on celej *14*
  • destiny-hope.cyrus

♥♥♥♥♥

nejkrásnější na něm je ten jeho jakoby nakrřivo úsměv ten jen tak koutkem víte co myslim ne?? *14* *14* *14*
  • Re: Je fakt úžasný :o)

Milo je fakt sladkej!!! *15* *4*
  • Re: Re: taková normální holka

Zkusim se líp povídat *1* dík
  • Re: taková normální holka

Zkus se dívat líp.Milo skutečně hrál v Takové normální holce. Byl jedním z těch, kdo uklízel ten dům. *3*
  • taková normální holka

Já teda nevim, ale Milo v Takový normální holce nehrál... to je přece Fredie Price jr...kdo to napsal do filmografie
  • paulinek23

Je fakt úžasný :o)

Je to ten nejroztomilejší herec na světě společně s Diegem Lunou.
    Nejlepší je jako Jess Mariano v Gilmorových děvčatech.
    Je fakt sladkej :o)

XXXXXXXXXXXXXXXXXX
    *14* *4* *15* *3* *14* *3*
  • Re: :-/

To že je hrozně moc krásnej a ty jeho sladce čokoládoví oči fakticky nádhernej takovího kluka teď už nenajdeš *14* *14* *1*
  • Re: Úžasnej!

Je fakt moooc hezkej *14* mohla bych na něm oči nechat *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit