Přejít na výpis diskuzí

Miloš Bok

OSOBNOST 31.12.2006 
45 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • milos bok

jasne,cesky narod se projevil.Radsi se drzte KSČ atd. !!!!
  • Bok je bublina

Je fakt velká sranda jak tady hájí Boka. Děti, který rozumí prdu. Když si pustíš jakýkoli přiblbý americký film a jeho hudbu objevíš základ harmonií, který používá Bok. Je to směšný. Taky v pohádce s "Certy nejsou žerty" je Bokova hudba... Nejen v Andělovi Páně... Jasně že mlady nezkušený lidi mají pocit že to je velký když to je pořád silně a furt. Bok je prej varhaník, klavírista, skladatel, dirigent, sbormistr, pedagog.. A to se jako dá všechno profesionálně stihnout jó? Tak to mě teda poser.... Neslyěšel jsem jedinou skladbu Boka která by byla opravdu dobrá. Tak tady neblbněte.
    Tomáš T.
    • Re: Bok je bublina

Tak podívej se frajere
      Jenom na ujasněnou sem Bokovo tympánista (to jenom aby si o mě neřekl že nejsem muzikant). 1.Jestli se dá stihnouto všechno to co bok vykonává? Nedá, ale on to zvládá takže před ním smekám. 2. Uznávám Credo fis moll je možná trochu vrcholová hudba, ale jak si tak pročítám tvůj příspěvek, asi neznáš Miloše osobné a nikdy si neslišel nic jineho kromě ukázky Creda a podíval si se na pohádku Anděl páně. Takže příště až budeš někoho kritizovat laskavě si zjisti veškerá fakta a poslechni si víc než nějaký ukázky!
    • Re: Bok je bublina

Seš trapnej wííš..o tom..???
  • Není na ko-ření tak se vymýšlí bejkárny a kraviny.Kurvit národní symbol to je b-rdel.Když hulím nemyslím.!! *1*
  • Pan Bok by se měl léčit v Bohnicích. Nová hymna je hrůza. Doufám, že se neuchytí. Hrůza, hrůza, hrůza.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit