-
Jé, to je cute, jak tu vidím svůj příspěvek z minulýho roku :D Všechno nej, Mirando i letos!! *14* *14* *14*
-
Hezká modelka a hlavně ( nevím proč ) mi přijde v obličeji hrozně sympatická :)
-
Miranda se vsem libi je to hezka holka.I jako modelka.Ale musim řict že jo flynn se ji vubec nepodoba:[
-
Vše nej
-
Všechno nejlepší k 31.narozeninám! *3* Přeji hodně štěstí,zdraví,lásky,úspěchů a radosti ze synka Flynna *4* Doufám, že to pořádně oslavíte! *5* *2* *1* Máme tě rádi, Mirando *14* *4*
-
Happy 31th Birthday,Miranda Kerr! ♥
https://www.youtube.com/watch?v=bymgEpDSWfQ
Opravdu vše nej,nej,nej do života.Souhlasím s ostatními ona je dokonalá.Zbožnuji Mirandu *3* *14* Tak ještě jednou vše nejlepší k jejím narozeninám.Doufám že bude mít báječný den a hodně štěstí.We love you,Miri. -
Vše nej! *2*
-
Ona je supeeeeeeeeeeerr!!!!!!:-) *2* ona je za prve krasna sympaticka a hodna miluju ji ja jsem taky hodna jmenuju se Syra a fakt chci bit jako ona.
-
Mám ji moc ráda, je to podle mě nejsympatičtější modelka jakou znám :)
-
Vite jaka je to blba blboñka.Kvuli ni nehral v piratech z karibiku 4 sakra.To ne podvadí ho zakazala mu hrat v piratech z karibiku,a maj syna flynna.chudak Flynn jeho rodiče se roshazí za všechno muže tamna matka Orlando nemuže za nic.Semzvědava jak budou žit kdyš Flynnovi bude 28 rozvedení nerozvedení?