Přejít na výpis diskuzí

Miroslav Chrástka

OSOBNOST 2.12.2008 
12 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zaba76

Míra Chrástka

Je bezvadný zpěvák
  • znám ho

Znám Mirka z Aše. Hledal jsem dnes něco na internetu a vzpoměl jsem si na jeho začátky ve skupině Skelet, kde mě oslovila HIROSHIMA. A ten jeho zpěv. dost hustý. 3koda, že to nikde nemůžu najít. *3*
  • ashley.sharpay

vše nej,nej...

Ahoj strejdo...všechno nejlepší k Tvým narozeninám ti přejou Jakešáci....
  • AHOJ MIRECKU byla jsem na vasem koncerte v UHERSKEM BRODE.Ty jsi neco krasneho,mas uzasne charizma.Po celou dobu koncertu patril muj podled jen tobe.TY jsi proste trida nejen zpevem,ale i krasou.Mam TE moc rada.Verka.
  • No páni Mirečku ty jsi básník. No já mám opačný problém. Já když vidím tebe tak mě bije tak srdce že bych asi omdlela. Miluji tě Mirečku.
  • *14* *14* *14* Miluji tě Chrástko *2* *2* *2* *2*
  • Když vidím Lenku , hned ho mám venku *15* *1* *5*
    • Je tady někdo umí psát básně. Co takhle napsat opak. Nechat stejný text a dát tam moje jméno zkus to. Bude větší sranda. Vou to bude mazec.
  • Ahojky pamatuji si Míru ještě z Aše ........nádherná doba mích šestnáctin. *14* ... To letěla kapela MECBETH, mejdany, akce na liďáku discotéky.......HIROSHIMA se hrála ve skušebně skoro kašdý den.
    Míra vypadal úplně jinak *2* .. řekla, bych že teď vypadá víc sexy než tenkrát..... a pořád je stejě dobrej. *3*
  • jo tak to ja pamatuji skup skelet-miro chrastka mira vsetecka a spol /hazlov/ /dolni hospoda pani kovarikova a pani hudacka vzdy nam prodali nake to pivo ikdyz nam neb 18l / a komunisticka doba prvni lasky no prpste SUPR JIZDY
  • Dobrý večer,právě jsem při práci zaslechla písničku,"Hráč".Najednou jsem si uvědomila,že vůbec neznám člověka,který má takový hlasový potenciál a začala jsem hledat na Netu,až jsem HO našla *4* Je to pan Míra Chrástka,no ,smekám...náhrada za Petra Muka...velice příjemný ,silný a zpěvný hlas.Maja
    • Milá paní jste trochu mimo, ale Míra Chrástka nahradil Ríšu Kybice ve skupině Turbo ...a ne Petra Muka........trochu vedle... *2*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit