-
Kalousku chtěl bych být tím chlapcem co jte mu dal facku.Já bych Vám s radostí dal facky dvě.Tak mě to učil otec,když dostaneš facku musíš dát dvě.Vy si je na sto procent zasloužíte za to jak se chováte k naší Vlasti a lidu této země,kterým pohrdáte.Vám nejde o stát a lid,který v něm žije.Tobě jde o koryto a svý blaho.Bojoval jste proti stravenkám a sami si tam žerete zadarmo ne za naše prachy,jste dobře placený z našich peněz,nevážíte si toho všichni se chováte jako dobytek.
-
-
Škoda že Kradous nenarazil na mně,dneska bych mu platil nové zuby a už by ten ksicht neměl nikdy tak nažehlený.Stav se do Karviné k nám do hospůdky a garantuji ti že už ji neopustíš po svých.
-
-
je po volbách ..ještě toho ožralýho Kalouska dostat ze sněmovny k lopatě a bude nám všem dobře
-
kalousku i čaučesku i kadáfí si mysleli že se jim nic nestane ,vspomen si jak dopadli,čas ůčtování se blíží
-
Kalousek není žádná osobnost.Kalousek je především lump,který pořádně zbídačil Česko a zaslouží za uvedené co nejkrutěji odporazit na katovské mučírně.
-
U tohohle člověka mně zaráží jedna věc. On díky svému arogantnímu chování, destrukci ekonomiky, záměrné ? či neschopností, se stal nejnenáviděnější osobou v téhle zemi. Divím se, že už mu někdo neposlal kulku do hlavy, nebo ho nějak nesejmul. A zaráží mně to, že mu zřejmě chybí pud sebezáchovy, já bych se na jeho místě už začal docela bát o kejhák a radši bych se veřejně neprojevoval. Zničil spoustě lidí život a někteří už nemají co ztratit. A kriminál by byl pro ně ve finále vysvobozením.
-
-
Když on se jinak živit už neumí. Záchody už umývat nechce.
-
Jsou hajzlové, kteří se živí jak se dá. Umýval hajzly, nyní zkouší, co český člověk vydrží. Stačí mu k politice opakovat dokola, že žijeme na dluh. Ještě mu to pár debilů věří. Dluh je jenom výmysl bank. On se ještě objevuje u redaktorů jenom proto, aby zprávy nebyly jednotvárné. Určitě ho po volbách vykroužkují, jako toho Langra, co nastavoval stále rty na pusinku.
Tonda *1*
-
-
Kalousek je blbec největšího kalibru. *9*
-
Nechápu, jak může někdo pochlebovat poslanci Kalouskovi. Jak je vidět, z příspěvků viz níže, tak někteří Kalouskovi voliči ani neví, že už dávno není ve vládě. Pevně věřím a všechno tomu i nasvědčuje, že už se na ministerský post nikdy nedostane. Proto taky opět začal řádit, jak černá ruka. Chemik má pracovat v chemickém průmyslu a ne se hrabat do ekonomických věcí. Všichni se najednou diví, že vytvořil místo kvalitních zákonů paskvily. Ve vládě by měli sedět pouze poctiví odborníci a ne ti, kdo mají nejostřejší lokty, přemíru drzosti a arogance.
-
Pan Kalousek by už konečně měl odejít do důchodu, protože vzal lidem důvěru v politiku a sám si už dostatečně nahrabal.
-
Kalousku, nevis kdo vymyslel a spustil ty dluhopisy?To byla asi pekne povedena particka!?
-
Bude třeba tomuto duševnímu ubožákovi co nejdřív zakroutit krkem.