-
Marně vzpomínám, co dobrého Kalousek pro náš stát udělal. Samé škody viz.ministerstvo obrany:drahé nefunkční padáky, které zmařily život mladého člověka a jiné kšefty s p.Hávou, vysoký dificit, snižování platů st.zaměstnanců, okrádání důchodců atd. Přemrštěný zájem o zprávu OLAF, kterou četl v předstihu a nemůže říct, kdo mu to umožnil. Nelze si klást otázku, kdo asi stojí za anonymním udáním. Totéž přiznal novinář z Bakalových Lidových novin v ČT 24, zprávu měl dříve než příslušné instituce od koho neřekl, pouze uvedl, že vyšetřování OLAFU prodedly "dva dámy ze Slovenska a Litevec".
Jsem pro řádné nezávislé vyšetření nejen této kauze ale i OKD, MUS a jiných miliardových podvodů. Ale konání Kalouska vzbuzuje podezření, že vše bylo připraveno a načasováno. -
Sám jste lhář a politický deviant,raději vezměte kufřík a alou někam do politického záhrobí,vždyt už vás má 80% obyvatel plnou .....
-
Kalousek drtivou většinu lidí dovede pořádně odpudit. Mě osobně je spíš jen k smíchu. Je to starej nervák *15* *1* *1*
-
-
A co premier a prezident???
-
-
No třeba prezident nevypadá jako nervák,ale že je spíš dost často úplně mimo.
-
-
-
Aspoň se ten hajzl nedostal do čela sněmovny.Měl by skončit jak jeho švagr.Na každou svini se vaří voda... *12* *12* *12*
-
Přeji Kalouskovi,aby se dočkal ve zdraví toho,kdy bude za podíl na zbídačení Česka řádně naražen na kůl.
-
Jen ho vidím, už mi je zle.
-
Dobrý večer, doufám že p. Kalousek že se co nejdříve zahrabe několik stovek metrů pod zem a nechá tu naší drahou zemičku už na pokoji udělal tu moc a moc zla!!!!!!!!!
Diky. -
Celá rodina je povinně ve fan klubu !Rubrika Osobnosti je špatně,Kalousek patří do rubriky Lumpáci a vagabundus !
-
-
Kdybys nekecal
-
-
Stále častěji si pohrávám s myšlenkou stát se nemajetným bezdomovcem ,a neodvádět tomuto státu ani korunu,při vědomí že živím podobné ludry.
-
Dobrý den.Nějak mi v Životopisu chybí skutečnost,že od roku 1985(86) byl členem Strany lidové,která byla pevnou součástí NF.Ještě nyní musí mít Kalousek otlačené čelo,když souhlasil s posíláním telegramů Strany lidové k sjezdům KSČ a Narozeninám Husáka.
Takže by Životopis neměl začínat rokem 1990