-
Detaily
Mischa prý nazpívala písničku "Love" do nějakého hororu. Viděla jsem to na jednejch webovkách o Mischě, kde byl výtisk z britského časopisu. Navíc kamarádí s šestnáckou Andreou Bowen (Zoufalé manželky) a podporuje s ní stávku scénáristů! Také v časopisu Plos bylo, že Mischa plánuje nový filmík s nějakým rodiným kamarádem! Prosím zjistěte mi víc, kdyžtak mejlík! *3* *3* *3* *3* *3* -
ujouzu
mischa je goooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooood *4* *4* *4* -
Mischa
Mischa je dobrá,ale je škoda,že v Oc umřela *9* -
Marisska aneb Mischkaa
Toe bombaa.Tag to má bejt. *14* -
Kde ještě hrála?
v té filmografii to nejsou všechny filmy, protože krom 6. smyslu jsem nic z toho nevidela a tak nevím, podle kterého jsem si ji sem přidala ... Nehrála v Sekretářka??? .... *7* -
miluju!:D
mischu nejvic zboznuju tak jako bena♥♥♥ a jak je silene krasna mischa.. taky tu jednou potkat to bych se fakt blaznila.. miluju je oba moc moc!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *9* *14* -
aaaaaaaaaaaaaaaaa
jej vsetko nja mischa si super herecka vsetko naj do zivota a vela stastia *14* *14* *14* *1* *1* *1* -
Happy birthday *3*
-
Divoka jizda
V Divke jizde byla skvela!! Mrknete na tenhle webisek tam ji muzete taky vyjadrit sympatie - ale i komukoliv jinemu! http://www.prostemulluju.cz/ -
Misha je skvělá
Misha je fakt skvělá a mám ji moocinky ráda... *1* *1* -
-
Re: Misha je skvělá
Prý bude hrat ve filmu Finding tatu hlavní roli *3*
-