-
pecka!!!!
-
nika033
Prosím nevíte někdo kde bych mohla stáhnout písničku stále?nikde ji nemůžu najit *3* -
-
Re: nika033
staci si kupit jej CD kde to najdes..presnejsie cd s nazvom Misha *4*
-
-
Misha
Slovenskú tvorbu ja moc nepočúvam,ale Misha má celkom dobré pesničky je to naj speváčka zo Slovenských. *4* -
-
Dobra spevacka ma to v sebe pocuvam ju stale je super *2* *3*
-
-
miesto narodenia
Nemam nic proti autorovi clanku ani proti Mishe, ale to miesto narodenia!!!Drahy Cechoslovaku, to su Michalovce a obmedzila by som sa na Slovensko. Alebo je to Ceskoslovensko len preto, lebo je Misha slovenka? To snad nie, to by potom chcelo prepisat aj miesta narodenia ceskych umelcov!!! -
nechápu
proč řešíte jaká je. samozřejmě že tady moc nejde o zpěv. ale to asi už u málo zpěváků. hlavní je že umí udělat náladu. to mám ráda. -
Spevačka???????????????????
tato osobnost, čo si hovori spevačka, a rozprava piesne, nema rada Superstar, lebo tam VEDIA spievať, narozdiel od nej. -
hmmmm
nechapem ako mohla vyhrat hudobnu cenu, ved je to šatkova krava -
na zamyslenie
spevačka??????????????????? to teda nikdy ved ona len recituje aje namyslena a hovno vie: Misha neznasame ta!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Misha je velmi dobrá zpjevačka
-
k prispevkom
Vážení, to sme fakt tak blbí, ze si serieme do vlastných radov a to na českých stránkach? Nezaslúžili by si slovenskí umelci väčšiu podporu? Už len z princípu...či radšej podporíme Issu alebo Langerovú...?