-
aww..
awww..v HM..je RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRicoo sladkeej..a co ?tak je malej me taky bude za 1 mesic a pul patnact a merim 153 cm.... *15* *14* -
hlavní je talent, jen hlupák řeší výšku
důležité je jen to, že má herecký talent, je úplně jedno, jak je vysoký a kolik mu je let..!!!! -
Já si myslím, že je dobře, že se stal hercem. Kdyby nebyl slavný, asi by si z něj většinou dělali srandu, ale takhle je může poslat do háje. Vůbec, vůbec nevadí, že měří jen 150, je to málo, ale holky, ho pořád chtějí, ne ?
-
-
ne
-
-
Co to tady porad rozebirate ze měří 155cm. Co je Vám do toho. Se neumíte starat o nikoho jiného než o druhé. Kdyby jste se radši starali jen sami o sebe. :-(
-
rico
jj nevypada na 14 ale je suprovej v hane montane *3* *15* -
boreč
to je borec *3* -
-
Re: boreč
je hrozně hezkej a kdo tu říkal že vypadá jak cigán to není pravda je kolumbijec ti jsou tmavší ale je sladkej myslela jsem že mu je tak 7 ale 15 v haně montaně je malinkej
-
-
No mne je 12 A meririm jako on *1*
-
Jajx tk měří 155cm mno,mě je 15 a měřim jen 157 cm,mam poruchu rustu a co? nemužu za to a on tky ne tk děte do piče..;))
-
-
Jj mas :P:)
-
-
...
jak mu v Hanně Montaně ta ženská říká, že má žízeň a ztratila kabelku a on na to "hmm to vypadá, že máte problém.......ááá to je dobrota" *1* *1* -
Riccooo
Nejlepší je jak říká mhahahááááá!!!On je tak sladkej jako ze skoly *14* *15* *5* *14* *14* *4* *15* -
-
Re: Riccooo
Mně se líbí,jak se hádali jestli Sárrrrrrrrrrra ebo Rrrrrrrrrrrrrosalita...a jak to R říkali!!pstě bomba!! *15*
-