Přejít na výpis diskuzí

Moises Arias

OSOBNOST 11.7.2008 
95 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HIHI

to jako si děláte srandu žejo *1* ....takovej špuntík a je mu 15 *7* *1* bych mu tipla tak..8-10 *1* ....no co ale je roztomilej
  • cezetka

Cože?

Omg...si ze mě děláte srandu 150cm v 15 letech? mě je 12 a já už těch 150cm mám xDDD *1*
  • ajulina

??!!!

holky cemu se divite??!! *1* *1* me uz to ani neprekvapuje.... *1* *1* hele jacksonovi(Jason Earles) je 32 a vubec na to nevipada.... *1* *1*
    • Re: ??!!!

nO to máš pravdu sem si říkala mu bude tak 17 twl a je mu 32 já čuměla..:DD
      • terez.ska

Re: Re: ??!!!

32 mu neni.to byla chyba na jeho profilu na osobnostech.jen prohozená čísla!
        • Re: Re: Re: ??!!!

Tak nehledej na osobnostech, ale i na jinejch portálech a v časopisech. Všude je napsaný 32.
    • sweet.anne

Re: ??!!!

Mu je ale 24. *5*
  • To je nesmysl jemu a 19?
  • Ricco

Vždyť může mít jen vadu růstu!!!
  • výška

Já se vsadim o co chcete, že 150cm neměří. Koukněte se na fotku, kde stojí s Miley, Emili a ostatními. Emili měří 157cm a Moises jí je sotva po prsa. Leda že by měla 20-ti cm podpatky ;).
    • přesně tak, takhle malej být prostě nemůže!!!
  • muhi

Moises Arias

Moises není jen Ricco *5* Pochopte to takhle ... Seriál se začal natáčet před čtyřmi roky, kdy mu bylo 11, v další řadě možná dvanáct *5* Na tohle by jeho velikost stačila, ale v Hannah Montana ve Filmu je fakt jakejsi malej na svůj věk *1*
  • justik

Fans

Cawky!Na Facebooku jsem založila stránku pro fans Disney Stars!Pokud máte Facebook tak stačí zadat do toho vyhledávače Disney Stars-Czech Fans.Tak se přidejte!
  • dyt je to jedno xD

Hele lidi, dyť je to jedno jestli mu je 15 a měří tak málo, takoví lidi se hold najdou, známé je 20 a měří 150..tak to neřešte
  • moises

*14* *14* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit