Přejít na výpis diskuzí

Monika Absolonová

OSOBNOST 31.12.2006 
128 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ty a noc na Karlštejně

Dne 30.10.2005 jsi vystupovala jako Eliška Pomořanská ve filmu noc na Karlštejně bylo to moc pěkné a byla bych ráda kdybi sis toto přečetla a napsalami.papa
  • pozdrav

Moniko,pokud si to prectes,tak budu rad,protoze me vzdy potesi kdyz mi nekdo fandi nebo me pochvali!A ja fandim,vazim si tve prace a chvalim!marek.p.s.:sborak opery ND praha
  • Re:

miluju moniku absolonovou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Sparta - Zlín

Čau Mončo,velká zdravice ze HFC .Dík za špičkové fandění a přístup k nám,který by Ti mohlo závidět spousta lidí z branže.Fotky už kolují na našich stránkách,úspěch je jak při zisku titulu.Ti,co na Spartě nebyli,už věří.Měj se fajn a ať se Ti dílko daří. Zlínský fanclub. PS:dočkala ses Alťáka ?
  • vzkaz

Monika Absolonová je super žáci Zdechovické školi a učitelé vás pozdravují A H O J
  • vzkaz

Ahoj.Moniko děkujeme že jsi patronkou naši školy a přinašiš tolik radostinam do ži vota . Irenka a Petka .zdechovice at´ se ti daři.
  • Monča

Mám to štěstí,že jsem se s Monikou 3X osobně viděla.Je strašně milá,usměvavá,přívětivá - prostě úžasná. Muzikálys ní jsou balzám pro uši a oči. (Klejka,3M,Noc na Karlštějně...) moc jí fandím.Vždycky bydu stát sní,ať se stane cokolib...:)))Hezký večer.E.
  • Monika je moc skvělá jak herečka tak i zpěvačka moc ji fandím v muzikálech je prostě in.
  • Havaj

Dnes to Monice v pořadu Havaj na Nově moc a moc slušelo. Škoda že ji neznám osobně.Už ji ale strašně dlouho miluji a moc rád bych ji poznal.Moniko, jestli to tu někdy čteš, nechceš mi poslat svoji E-malovou adresu.Předem děkuji:
  • Mno jo, zajděte na forum a napište tam,určo se vám tam budou věnovat a můžete tak získat nové materiály s Monocu...Někdo tady psal,že s Monou nevidel Klejku,víš,je možný,že se sem snad vrátí, tak ji třeba uvidíš..Hezký den všem

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit