-
Hádej, kdo jsem
Sháním TV pořad Hádej, kdo jsem, kde vystoupila Monča Abs. Datum si ale nepamatuji. Nenahrál jste si to někdo, a mohl mi poslat, prosím? -
-
Re: Hádej, kdo jsem
Na iprima najdeš různé odkazy.
http://www.youtube.com/wat ch?v=T1Ond-OwgU8&feature=related
-
-
CD Jsem nevěrná
Ahoj prosím neví někdo,jestli se dá někde sehnat CD Moniky Jsem nevěrná?Nebo aspon(já ho teda nikdo sehnat nemůžu) může mi ho někdo poslat na mail?Děkuju -
-
Re: CD Jsem nevěrná
už jsi Cd sehnala? mohla bych ti ho poslat. Ahoj D
-
-
a ještě něco
a ještě něco hráli jsme spolu s Míšou vlastní muzikál Kleopatra chtěli jsme ti ho tam dát *14* -
monča
Ahoj Mony já a míša (taky ti sem psala) jsme tvoje nejnej fanynky .Byly jsme na představení Kleopatry chtěli jsme ti něco dát,ale pannnni to tam moc nepochopila takže jsme ti kytku předat nemohli.Byli jsme strašně smutné ,ale aspoň jsme tě viděli.Jsi ta nejsuprovjejší zpěvačka a herečka co znám.Já prozměnu hraju v muzikále Kleopatra bejby v Mostě senátora a tancuju tam .Jednou si prý k nám měla přiject ,ale nevyšlo to tak někdy příště .Přeju hodně štěstíčka ,zdravíčka, lásky a pohody.Tvoje nejnej fanynká pája z Mostu. *1* -
Monče
Monika je nejlepší, mam jí děsně hrozně moc ráda a přeju jí hodně zdravíčka a štěstíčka *14* *14* *14* -
-
Re: Monče
je to fakt máš pravdu míšo *1* -
-
Re: Re: Monče
Já vim, já vždycky *1* *1* *1* *1*
-
-
-
koláč od tety Lídy Finkové
Sháním videozáznam z pořadu Prima vařečka - vzácný host v kuchyni ze 4.1.2004. Koláč je senzační, ale záznam vaření ještě lepší! A to už vůbec nemluvím o tom, že Monika - coby Kleopatra - i dnes ze záznamu pořád úžasný zažitek!! -
muzikály
muzikály ve kterých hraje mluví za vše je skvělá -
...
je dobrá,(a nevadilo by mi kdyby dokonce vyhrala slavika) -
-
Re: ...
Já bych jí Slavíka moc přála, zasloužila by si ho. *3* *3*
-
-
Monička
Ahojky Moniko to je pro tebe k tvýmu svátku
Monička Monička toje naše kytička z její úst hezká písnička výjde .
Hodně štěstí , zdraví, plno lásky a radostí. To ti přeje Irča Kurková
*4* *14* *14* -
Monicka
Monicko,jsi uzasna zpevacka,mam Te moooc rada!!!!!! *14*