-
Poslušná
Proč uvádíte Poslušnou mezi celebrity? Ona má do celebrit hodně daleko.Ale mápříjmení které jí sedí. Je poslušná svému muži. On je samá ženská a ona na to nic. Nedivím se ji u něho drží peníze. Normální ženská už by s ním nebyla.Paní Poslušná je asi i hloupoučká. *16* -
-
Re: Poslušná
zavist............vsech -
-
Re: Re: Poslušná
Dobry den,ja absolutne nechapu,jak si muze nekdo dovolit napsat,ze je Monika hloupa,tohle napise jenom zavistivy idiot,ktery ma sam holou prdel.......dalsi vec,Mony,vam proste fandim,neztratila jste nikdy svou tvar,porad usmevava,krasna,dve uzasne deti,plne vas podporuju a vase rozhodnuti chapu.......ja bych jednala stejne.Drzim vam palecky a zase se rada podivam na vase fotky,jste smisek nejvetsi....a z blbcu si nic nedelejte,protoze jak znate I BLBEC MA SVOU PRAVDU:-))))a je jich plny net :-)
-
-
-
???
Nechapu proc je mezi celebritama..To ze si vzala Leose Marese z ni nedela celebritu..! -
adela
ahojky moniko jak pak se mas .ja jsem koukala na tvoje fotky i s tvoji svatby jsou nadherny .ja vam moc gratuluju a preji vam jenom stesti .pamatujes si na me jak jsem vam psala jmenem Deli tak to jsem ja moje číslo je stejny 721 406 334 tak se mej te hezky a nekdy se ozvete .pozdravuj o de me LEOSE A KUBÍKA Deli *4* *1* *1* *4* *4* -
-
Re: adela
Neznám a nepřeji si hlásit se k mojí rodině jakýmkoli způsobem.
-
-
adela
ahojky moniko jak pak se mas .ja jsem koukala na tvoje fotky i s tvoji svatby jsou nadherny .ja vam moc gratuluju a preji vam jenom stesti .pamatujes si na me jak jsem vam psala jmenem Deli tak to jsem ja moje číslo je stejny 721 406 334 tak se mej te hezky a nekdy se ozvete .pozdravuj o de me LEOSE A KUBÍKA Deli *4* *1* *1* *4* *4*