Přejít na výpis diskuzí

Naďa Konvalinková

OSOBNOST 31.12.2006 
45 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 13.komnata

Milá paní Naďo,
    také jsem právě shlédla 13.komnatu a až mě mrazilo.
    Máte toho dost za sebou a přitom okolo sebe rozdáváte jenom dobrou náladu. Prostě takové "naše" sluníčko, které nás zahřeje, když to právě potřebujeme. Moc Vám fandím a přeji moc, moc štěstíčka a zdravíčka. Hezké vánoce a všechno dobré v novém roce. Marie *4*
  • Dobrý den,paní Naďo!

Sledovala jsem 13.komnatu o Vás a tak mě zarazila shoda celého osudu života,co jste prožila s mým,že poznávám sama sebe.Kdyby byla možnost,mohly bychom si popovídat podrobněji,ale jelikož je tato stránka přístupná všem,nechci mluvit o soukromých věcech.Budu se těšit na kontakt! *4*
  • dotaz

Vážená paní Konvalinková,mam na Vás taky dotaz zda jste dětství prožila v Chrasti. Dnes jsme se o tom bavily s kolegyněmi v práci a nevím zda je to přesná informace. Předem moc děkuji za Vaší odpověď Jana
  • dotaz

Dobrý den paní Konvalinková,
    mám na Vás poněkud netradiční otázku!
    Narodila jste se v Chrasti v domě č 12 ?
    Já jsem tento dům nedávno koupila a byla bych moc ráda jestli by jste mi mohla poskytnou nějaké informace nebo fotografie o tomto domě. Samozřejmě pokud Vás to nebude moc obtěžovat. Ráda bych tento dům opravila ve stylu v jakém byl.
    Pokud nám byla poskytnuta nepravdivá informace o tomto domě tak s omlouvám.
    Moc Vám fandím jako herečce, takových formátů už máme málo!!!
    přeji Vám hodně zdraví a veselou mysl
    se srdečným pozdravem Tycová Dagmar
    • Re: dotaz

Dodatečně přeji paní Naďence vše nejlepší k jejím 60 narozeninám. Můj otec se narodil v Chrasti u Chrudimě a měl kamaráda Hugo Konvalinku chodili spolu do Sokola cvičit a také do školy. Moje babička pocházela z Hroubovic u Chrasti kde její rodiče vlastnili mlýn. Myslím, že odtamtud pochází také maminka herce Dejdara. Mám také od babičky závěť kde je jako svědkyně podepsána Ludmila Konvalinková. Babička ji dobře znala. Já jsem v padesátých letech jezdila do Chrasti každé prázdniny a moc na ty krásné prázdniny a na babičku vzpomínám.Dům ve kterém babička bydlela v sedmdesátých letech zdemolovali protože překážel dopravě. Já dnes bydlím v Plzni a do Chrasti se už asi nepodívám. Je mi to líto, protože tam na hřbitově odpočívá moje drahá babička.
  • Pozdrav od beranice

Zdravím Vás paní Konvalinková,
    Jmenuji se Květa a narodila jsem se 18. 4. 1951.
    Sice v jiném městě a určitě i v jiném čase a dle
    astrologie to je podstatné. Mámě hodně společného,
    ráda bych si s Vámi o tom vyměnila poznatky, pokud ovšem
    Vám nebude vadit, že jsem z malého města na druhém konce republiky.
    Více pouze mezi námi –děkuji.
    Budu se těšit
    Květa
  • Otázka

Dobrý den.Mám problém se zodpovězením jedné otázky.Dabovala paní Konvalinková ve filmu S tebou mě baví svět slovenskou herečku Zdenu Studénkovou či nikoliv.Je to otázka,která je pro mě poměrně důležitá,takže za pomoc od koholiv předem děkuji.
  • Princezna Pampeliska

Vazena pani Konvalinkova, ve Vasem rozhovoru poskytnutem casopisu Rozhlas jste se velmi pochvalne vyjadrila o Klare Jernekove v roli Princezny Pampelisky. Musim rici, ze na mne tento film, ktery jsem videl, snad kdysi koncem 70. let, velmi zapusobil (a stale to trva) urcitou krasou a jemnosti. Na internetu se o tomto filmu neda nic najit, jen rok vyroby - 1967. Rad bych se o nem dovedel neco vic, rad bych ho videl. Je skoda, ze nektere krasne vykony a krasna dila zapadaji, protoze jejich protagoniste (nebo ta dila sama) nejsou tak znami, a protoze krasa tech del neni "popularni"... Mohla byste mi prosim rici o tomto filmu neco blizsiho. Dekuji Vam. Preji Vam hodne uspechu v praci i tak celkove-:) MaREK Rican
  • Dotaz na diamantovou vodu

Vazena pani Nado,videla jsem Vase Zlaticka v televizi.Bylo to moc mile.Zivot se s Vama asi take moc nemazlil a vy pres to si zachovavate svuj mily pristup k zivotu.Preji Vam hodne dobreho ve Vasem dalsim zivote.Cetla jsem Vase povidani odiamantove vode.Muzete prozradit kde se da sehnat?Moc bych mela o tuto informaci zajem.Dekuji Kreckova Eva
  • Vážená paní Naďo, četla jsem, že užíváte "diamantovou vodu"můžete mi prozradit, kde se tato voda dá sehnat? děkuji Marie P.S.máme Vás moc rádi, hlavně Váš smysl pro humor:o)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit