-
Natalia;)
Čau lidi:D...budem sem chodit častějš..a podpoříme Natalii aspoň v ČR..když už neni tolik populární..nemyslim top ve zlym,ale stejně už se o ní moc nepíše..mam její CD..posloucham je občas a pořád jí mam ráda,a když mi bylo 9-10 tak sem žrala ty její telenovely:D *1* *1* Tak čau *4* -
pisať!
kto ma rad Naty,nch mi napise mail,možme pokecať:-)) *3* -
NATÁLKA
Hojky lidííí *3* no táák překonáme rekord. Ať je nás tu moots *15* -
hlasujte za Natálku!
Ahoj.. prosím všechny fanoušky, aby hlasovaly za Natálku v téhle anketě! Hlasovat se může každých 12 hodin! ----
pls hlasujte tady: http://ne-e.net/poll.phtml?id=3157 za "Natalii Oreiro" . . .
*14* *14* *14* *14* -
Re: chyba
Divokej anděl, že?taky sem si toho všimla...nej telenovela,ale administrátor to asi neví tak to tam nikdo neopravil -
natyy
Naty si neeej *14* -
chyba
nechybí tak náhodou něco ve filmografii??? -
Natinka-hvezdička..
joo Natalka je skwela zpevacka aji herecka,..je plooste skwela..!! -
cd
lidi sháním jakýkoliv cd od natálky. nejradějic to kde je tu veneno a tak..prosím ozvěte se na 29A.Kelly@seznam.cz
opravdu je to důležitý.hudba je můj život ona je fakt dobrá! -
Re: Re: Re: Nejlepší stránka!
jo tam se určo kouknu, ale je to škoda, že se o ní nedozvím něco new i jiným způsobem -
Re: Nejlepší stránka!
ake telenovely si videla s Naty *3* *3* *3* *4* *4* *1* -
Re: Re: Nejlepší stránka!
*1* jééé jste super když tu dáváte stránky o ní jooo taky se přidám takže doporučuju -
Re: Nejlepší stránka!
Taky doporučuju, je to ta nejlepší stránka o Naty *1* -
Nejlepší stránka!
http://naty-oreiro.latin.cz Jestli máte rádi Naty, tak toto je pravidelně a často aktualizovaná stránka plná fotek a info právě o Natalii.... :-) Vřele doporučuji... -
Re: naj telenovela
nekecej mne taky -
Re: Re: PISTE!!!!!
hvcghj
*10* *3* *13* *15* -
Noo...
Ona je stejně,tak cáklá jak já *15* *15* ! -
Naty!!!
je fakt skvělá mám jí moc ráda!!!! *14* *14* -
Natááááálka
Je to moje sluníčko je jenom moja MuCK XD *14* -
No jo :'(
Natalie je úplně supeeeeeeeeeer !!!!! Mě se děsně líbila ta telenovela Jsi můj život, kde hrála s Fecundem Aranou !!!!!!!!!! *9* a dost mě štve že to skončilo, protože já jsem si to každý den nahrávala *9*