-
chyba
nechybí tak náhodou něco ve filmografii??? -
-
Re: chyba
Divokej anděl, že?taky sem si toho všimla...nej telenovela,ale administrátor to asi neví tak to tam nikdo neopravil
-
-
Natinka-hvezdička..
joo Natalka je skwela zpevacka aji herecka,..je plooste skwela..!! -
cd
lidi sháním jakýkoliv cd od natálky. nejradějic to kde je tu veneno a tak..prosím ozvěte se na 29A.Kelly@seznam.cz
opravdu je to důležitý.hudba je můj život ona je fakt dobrá! -
Nejlepší stránka!
http://naty-oreiro.latin.cz Jestli máte rádi Naty, tak toto je pravidelně a často aktualizovaná stránka plná fotek a info právě o Natalii.... :-) Vřele doporučuji... -
-
Re: Nejlepší stránka!
ake telenovely si videla s Naty *3* *3* *3* *4* *4* *1* -
Re: Nejlepší stránka!
Taky doporučuju, je to ta nejlepší stránka o Naty *1* -
-
Re: Re: Nejlepší stránka!
*1* jééé jste super když tu dáváte stránky o ní jooo taky se přidám takže doporučuju -
-
Re: Re: Re: Nejlepší stránka!
jo tam se určo kouknu, ale je to škoda, že se o ní nedozvím něco new i jiným způsobem
-
-
-
-
Noo...
Ona je stejně,tak cáklá jak já *15* *15* ! -
Naty!!!
je fakt skvělá mám jí moc ráda!!!! *14* *14* -
Natááááálka
Je to moje sluníčko je jenom moja MuCK XD *14* -
No jo :'(
Natalie je úplně supeeeeeeeeeer !!!!! Mě se děsně líbila ta telenovela Jsi můj život, kde hrála s Fecundem Aranou !!!!!!!!!! *9* a dost mě štve že to skončilo, protože já jsem si to každý den nahrávala *9* -
Fotky
Ahoj, mam fotky Natalky, ktere jsou focene v Buenos Aires v roce 2002 a 2003. Nektere jsou i z nataceni Kachory, jinak jsou focene venku na ulici. Pokud ma nekdo zajem, prodam jednu fotku a 25 kc + postovne, celkem jich je cca 50. Pro vyber poslu nahledy, pokud ma nekdo zajem, piste na katka.ko@seznam.cz
PS: Taky muzu nabidnou fotky Facunda Arany, tech je cca 15.
Fotky jsou soukrome, nejsou stazene z netu. Reaguji pouze na maily, sem se moc nedostanu *4* -
Natalia
Natali Oriero je úžasná moc jí fandím a dneska skončila talenovela s ní je to škoda byla tam moc pěkná a taková hodná chodí někdy sem? asi ne že?? škoda *9* *15* *3* *14* -
-
Re: Natalia
nam este neskoncila telenovela rany z lásky
-