Přejít na výpis diskuzí

Neil Harris

OSOBNOST 31.12.2007 
92 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Bůh

Barney je ............. POČKEJ SI.......... LEGENDÁRNÍ. JE PROSTĚ BOŽÍ.
    • Re: Bůh

:DDDDDD
  • paradox

je paradox že hraje sukničkáře a přitom je gay....jak se mu to asi hraje?
    • Re: paradox

že jo?! :D Taky by mě to zajímalo... :D Musí to bejt divný... milovat chlapy a pak se pravudelně líbat s holkama... pro něj to asi musí bejt docela divný.. :D ale prostě je to jeho práce, tak si asi musel zvyknout :))
      Až dneska sem přišla na to, že je to gay... a docela se mnou hrklo... :D takovej kunďák a je gay... :/ sakra! :D :// :D :D No... ale určitě mu to s Davidem přeju! :))
  • Barney je legen-počkej ale myslím že víš co bude dál -dární

Barney je prostě BŮH fakt jede :) ale škoda že je gay *9* protože je neskutečně sexy *5* fakt ho můžu *14* a Jak jsem poznal vaši matku je taky výbornej úlet :) *3* supr supr *4* *4*
  • deniska-l

:)

Barney je nejlepší:D mě vždycky dostava to: wait for it :D
    it's awesome :D
    ted teprv koukam na 5. serii HIMYM, ale fakt nejlepší:)
  • la.belle.avance

No a?

Koukám, že se tu strašně řeší že je gay, nebo jestli je.. Evidentně je, ale to je snad jeho věc ne? :D Myslím, že mu to s Burtkou strašně sluší! :) A jestliže ho obdivujeme, tak mu to musíme dopřát, ne? :)
  • barny

kurva to neni pravda barny je gay kecate je to lamackund
    • Re: barny

On je gay, sám to přiznal. Chodí s Burtkou a já mu to přeju. Ježííííš, proč nemůže být můůůj :'(
  • :-(

bohuzel je gay :-( jeho pritel hraje obcas v HIMYM Scootera-byvalyho kluka Lily. barney je bo -pockejte si- zii, boziii :-D
    *3* *3* *3* uzasny jak byl nahej v dile Naked man to sem mela vytlem ma upa naaadherny telo!!!! *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: :-(

není bo--ží ale legen-dární :D Ale to je fuk, sedí na něj oboje ♥♥♥ :D
    • Re: :-(

Cože? Představitel Scootera je gay? Neil mě taky překvapil :)ale někdy sou gayové ti nejlepší kámoši( myslím pro holky)vlastní zkušenosti
  • nEE

Nee, pane bože on je gay ????!!!!!!! to není fear! zaco BOŽE? a ještě dneska mám takový ,,skvělý,, den........ :( :O *13* *13* *9* *9* *9* *10*
  • beriking

...

Bezva, další gay...
    to není spravedlivý, že skoro všichni mí oblíbení umělci musí být teplí... *7*
  • klarik3

:-)

just awesome... :-D *5*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit