-
Nelka je aspoň jediná normálna naša súčasná v pohode celebrita a sympatáčka proste kočka *4* *3* *14* *14* *14*
-
Nela si z burlivého vína najlepšia. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Ja tento náš súčasný slovenský seriálový hnoj, teda pardon SK tvorbu vôbec nesledujem, ale Nelka je pekné dievča a sympatáčka
-
Nelka je kočka a nič proti nej nemám dobré dievča, mám ju rád *14* *14* *14* *14*
-
Rád bych poděkoval za upřímnost a za projevené city v pořadu *3* MODRÉ Z NEBE *3* . Tato vlastnost je mezi dnešními slavnými něco cenného a jen málo kdo to má. Jsem rád že patří Nela mezi těch několik vzácných. Přeji hodně úspěchů v herectví a zpěvu.
-
Ahoj Nela sa fajn herečka a speváčka mám ťa rada si fajn. Neprišla by si na Slovensko ja by som ťa čakala toto je môj text čau a necti to dlho vydrží to čo si začala tak to aj dokonči ahoj ešte raz! čauko .
-
-
Ved ona zije na slovenskuu
-
-
Nelka je sexica
-
NÁDHERNÁ ŽENA
Křehká krása této dívenky až bere dech,přeji co nejvíce úspěchu *3* -
-
Re: NÁDHERNÁ ŽENA
Ano...je krasna...prajem jej tiez vela uspechov a gratulujem ti k vyhraniu Let"s dance !!!
-
-
Nelka je pekné a fajn dievča, proste sympaťáčka. Ale také kraviny ako Búrlivé Víno, Panelák, Chlapi neplaču alebo Ordinácia v ružovej záhrade nepozerám
-
Všetko najlepšie prajem Nelke k narodeninám *4* *3* *14* *14*