-
!
Nelly je ta nej. zpěvačka! její poslední cd je prostě boží! poslouchám ho od rána do večera! prostě a jasně: upe suprová zpěvačka!!!!!!! -
*3*
-
-
Re: xfx
je strašně dobra,prostě senza. *4* *3* *8*..................!!!!
-
-
Nelly je good
Nelly je dobrá zpěvačka a podle mě je nejlepší když spolupracuje s Timbalandem, protože on je génius. -
AUTOGRAMY!
NABÍZÍM AUTOGRAMY SVĚTOVÝCH HVĚZD! Bydlela jsem nějakou dobu v USA a sbírala podpisy celebrit. Mám jich kolem 30ti, takže pokud máš zájem o originál autogram nějaké své oblíbené hvězdy, tak se ozvi a domluvíme se! stars.autogramy@seznam.cz -
-
Re: AUTOGRAMY!
PODEPSAT SE UMÍM TAKY...........TAKŽE BANÁN...........DILINKY......... *13* *5*
-
-
naj NELLY
si ta najlepšia spevačka ktoru nikto NENAHRADII *14* *14* *14* *14* *4* *3* *1* -
-
Re: naj NELLY
presne! Nelly je proste nenahraditeľná *3* *4* -
-
Re: Re: naj NELLY
Nelly je upe nej na světě npište mi na meil *4*
-
-
-
Je to supa.
Ta holka je uplne supa hned bych si ji vzal a texty jsou Bombastic. -
re: nelly furtado
tech videoklipu? ... mno ja ted nejsem doma a nemam cas to delat zase tam zacnou pribejvat koncem srpna a pka v září o výkendech :) *3* -
-
Re: re: nelly furtado
*9* pořád málo
-
-
.
Úžasná zpěvačka... -
-
Re: .
Jo,je to moje nejoblíbenější zpěvačka. *1* *3* Nejradši mám píseň Say it right ! Tu jsem prostě MUSELA zazpívat na školní akademii *1* *1* *1* Protože ta písnička je úžasná! V mém podání asi moc ne,ale co *1* *1* *1* *1* *4* -
Re: .
jj to joooo *14*
-
-
AŽ PO P!NK.......
Nelly má supl písničky..........ALE AŽ PO P!NK...P!NK JE PLOSTĚ NEJLEPŠÍ......... *14* *4* *3* -
-
Re: AŽ PO P!NK.......
no urcite pink nemam rada *5* -
Re: AŽ PO P!NK.......
Pink není nej..........Neej jeeeeeeeee nelinkáááááááááááá
-
-
nanynka
tak me na e-mail napis co by si chtela a ja to udelam protože ja nwm co bych mel titulkovat a hledat jen tak nahodne nejaky videa to se me nechce... tak mě jich pár napiš a ja je tak za 2tejdny udelam :) *3*
protože ed budu na intru ;-)
muj e-mail: kure13@seznam.cz