-
si do bri *1*
-
NEYMAR JE SEKSI JAK DAVA KEKSI *2* *14* *4* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Neymar je nejlepší fotbalista,kam se na něj hrabe Ronaldo!Má nádhernej úsměv *3* *14* *15* ...A je vážně sexy *14*
-
Chtěla bych být na mýstě davi luccy,protože má užasnou maminku a užasnýho tatínka Neymaraaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
-
Michalo drž hubu bruna snim neni asi uz skoro rok carolina dantas je neymara manželka a nerozešli se.Davi lucovi by to neudělaly protože sou jeho rodiče hodně užasný.
-
Ronaldo je hnusnej
-
Neymar je nejlepší fotbalista na světě!!!!!! *3* *14* *2* a Messi je sice trochu horší ale je taky dobrej ale Ronaldo neumí hrát fotbal *5*
-
neymar je božíí....a goooly tvořííí:))) *1*
-
Neymar vazi 68 kg:) Je to na oficialnich strankach Barcelony:)
-
Kéž by si Neymar mohl přečíst...co tady o něm píšete....ja ho mám velice ráda...a Ronalda taky....nevím jestli Ronaldo je gay nebo metrosexual...ale jak si stim muzete byt jisti? Ptali jste se ho?.
-
Nevim co proti němu máte. Podle mé je to dobrej fotbalista, vy co sem píšete jak numi hra a že j to debil, tak sami fotbal hrat neumite. Aspoň většina. Já ho mám celkem ráda, ikdyž není nejlepší. Prestaňte o něm psát ty píč...oviny.
-
Ja myslela ze uz spolu nejsou....nekdo to tu ale psal...nebo se dali zase dohromady? Myslite ze se jeste setkava se svym synem a byvalou pritelkyni carolinou dantas?
-
ty si začal psát o Ronaldovi, já ne :D
-
tak určitě je gay, když má syna :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a radši si procvič pravopis prosím tě :)
-
*3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* no jo máš pravdu earendilo je to metrosexual tím nemislím neymara ale ronalda
-
no ale earendilo nebo jak se menuješ na osobnostech mi piseme o neymaroj
-
je to gay ty prej metrosexual no tak sito misli kdys ty si mislíš že jeto metrosexual tak ja si mislim že je to gay ale ja vim že má manželku ale tak si to mislim
-
je to gay ty prej metrosexual no jasne
-
Ronaldo není gay, jen metrosexuál
-
*16* *16* d real madrid