Přejít na výpis diskuzí

Neymar da Silva Santos Júnior

OSOBNOST 8.5.2012 
235 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • no ale earendilo nebo jak se menuješ na osobnostech mi piseme o neymaroj
    • ty si začal psát o Ronaldovi, já ne :D
  • Je moc krásnej nejlepšííí
  • tim ze presel do barcelony si to posral, vubec se tam nehodi. Videl bych ho v jinym tymu a hklavne v jine lize. Ale simulanti do spanelske ligy a hlave do Barcelony patri
    • Být tebou bych držela hubu ;) Do Barcelony už dávno zapadl, je to skvělý mladý hráč, který se bude pořád zlepšovat :) Simulanti? A táhni! ;)
    • Máš pravdu měl jít nejdřív třeba do Benfiky a potom do klubu jako je Barcelona Real Bayern
    • Do Barcelony patří simulanti?:) Aha, tak to potom nechápu, proč je to jeden z NEJLEPŠÍCH týmu..:D
      Je mu 21 a dokázal toho dost:)
      PS: Je to můj nejoblíbenější hráč a doufám, že mu to v Barceloně půjde:)
    • buď zticha!!! co jsi z toho co on dokázal, dokázal ty??? no?? hahahah :DD *1*
      jinak je nááádhernej :3 *14* *14*
    • Názor opravdu na úrovni ...... fotbalu absolutně nerozumíš... .... bezďáku
    • magore este by si vylizal vsem hracum barcy nohy abys tam mohl uklizet slipy!!!!!!!!!!!!
  • Neymar je hezkej škoda že nemá nějakou holku nebo má?Já nevim *15*
  • podle meho nazoru neymar do barcy nezapadne, jenom kvuli jeho stylu hry
  • Zas má novej účes :) *5* *5* *4* *2*
  • http://instagram.com/p/r20Kh1xtjd/?modal=true nejlepší :DDD *2* *15* *1* *4*
    • neeeee, pardon, myslela sem tohle ;) http://instagram.com/p/r0FDjRRtjV/?modal=true# *1*
  • REAL JE USMAŽENEJ *1* *2* *15* *14* *4* *5* *7* *8* *13* *10* *11* *12* *16*
    • přesně tak.Barca vyhrála a Real utřel:)
  • zase se zranil :( *9*
    • ale už zase trénuje:)
      • to je dobře :)
  • BARCA I VDALŠI SEZONĚ UKAŽE VŠE *3* *14* *4* *4* *4* *4* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit