-
niall je bozzzzzzziiiiiiiiiiiiiiiiiii *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
Dneska Dublin Croke park , Niallek♥ dneska bude zářit doma♥ :))
-
všichni jsou teplý
-
-
nejsou jediný ty si teplej
-
Jedině kdo je gay nebo místo na kluky na holky jsi jenom ty tak sklidni ty svoje poplašeny hormony ty tvoje keci nikoho nazajímají
-
-
najl je sexi ale harry je víc *16* *16* *16*
-
-
Niall♥
-
-
Nechtěli by jste mu změnit tu profilovku? Má přece mnohem lepší fotky.
-
-
Podle mě je tato uplně cute ♥ je tam tak rozkošnej ne?
-
-
Je mi ted jedno kdo mi neuvěří,ale když mi bylo 11roků přestěhovali jsme se do Irksa,nejdřív jsme bydleli v Dublinu a chvíli v Balině(to je malý město v Irsku) ale pak jsme se přestěhovali do Mulligaru (Weasmeath)a tam jsem nastoupila do školy a chvíli jsem chodila s Niallem do třídy,do 6-7 třídy,byl to malej blondáček,učilky ho někdy chválili a někdy byl na nervy.Díky Irsku mám jedničku z Angličtiny.Pak jsme se odstěhovali zpátky do čech a Nialla jsem nikdy neviděla. On si mě stejně nepamatuje,byli jsme malý. Ted mi je 20,takže si mě vůbec nebude pamatovat. Zaskočilo mě když jsem ho viděl v X-Factoru,ale přeju mu at v tom zpěvu pokračuje dál a přeju mu a jeho skupině hodně uspěchu,hodně štěstí a hlavně dobrých faninek:)
-
-
niall když byl menší tak nebyl blondak!!!!
-
ti určitě věřim, no :DDDDDDDDDD
-
vis do sesty tridy se nechodi kdyz ti je jedenact nebo jsi propadla
ale ja nevím ja nejsem ty nevím jak nebo co
nevim to ale je mi to divny *16* -
-
jj je to pravda do sestky muzes chodit kdyz je ti spis dvanact
-
-
-
Niall je nej. z 1D. *14* *14* *14* *14* *14*
-
On s tou krávou Palvinovou nechodí ani nechodil tak proč tam má že jsou ve vztahu ? -_-
-
-
Protože Palvinová je na rozdíl od tebe pěkná a není Kravka... Zato ty asi jo!!Apokud si říkáš Niall s Wife Tak by si ji měla respektovat a navíc spolu CHODILI!!!!!!!!!!!.. -_-
-
Má jí tam protože někomu dělá radost jí tam pořád dávat.(I když je to kravina)Niall a Harry jsou SINGLE♥
-
-
Náš roztomilý Ir :)
-
-
Uplně nejroztomilejší ze všech Irů!! souhlasím je prostě CUTE ♥
-
-
niall je prostě boží *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
tak to mas proste pravdu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *4* *3* *4* *3* *4* *3* *4* *3* *14* *14*
-