Přejít na výpis diskuzí

Niall Horan

OSOBNOST 9.3.2011 
942 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mrs.Wesley
    Hurá*3*
  • Ziall
    Niallík je v TOP 10 osobnostech !! :-o *1* *1* *1*
    • Narry
      JOJO to je super ,ale už tam byl vícekrát.Taky mě to vždy moc těší pusinka naše♥
  • ahoj mě taky umřelo dvojče a jsem taky levák i prvák naučila jsem se dvojroční kvilu kytaře ale víc jsem levák a na kytaru hraji už od 5 let a je mi 19 let *14* *14*
    NIALL JE SLADKEJ *14* *14*
  • nevim *9* *9* ale zase se nehádam o něj ve třídě
  • Niallere nechceš semnou chodit. *14* kdy bude spívat včeské republice, Chceš semnou chodit. *14*
    • Narry
      Děvče ten si to nepřečte.Prosím tě zpamatuj se!!Obdivuj ho ,ale neztrapnuj se!!Tohle je realita.Možná(určitě) k nám ani nikdy nepřijedou!! *3*
    • :D božínku, by mě zajímalo kolik ti je let
      • Tak je mi kdyžtak 22 let a nebuď drzá jo mi jsme přátelé víš já jsem totiž bejvalá popová hvězda víš. :D :D :D
        • to urcite a nabud drza ty nano a mozna ti sou 2 roky tak se tu nenavazej do det ja sem mozna jenom fute ale naka blba holka mi nebude rozkazovat
  • hele nevíte jestli ma Niall tetovaní (je škoda že mu umřelo dvojče ale tohle je važně pravda!!!!!!!!.Ale nevím koho bych pak balila jestli Nialla nebo to dvojče) *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
    • Narry
      Nemá tattoo . *3*
      • ♥♥♥
  • Holky nevíte jestli je Niall levák? :)
    • Ahoj.Ano Niall je levák a má u mě velký obdiv tim že umí hrat na kytaru a je levák tak se musel naučit hrát na kytaru pravou rukou je to docela dost těžké naučit se hrát na kytaru mluvím z vlastní skušenosti.
    • Narry
      Jo je levák ♥
      • jj a to je hrozně cool :)) *3* *14* *14*
  • Niall je hezkej normální a z 1D je nenormalnější.S Demi by se k sobě hodili jestli spolu chodí... *1*
    • Narry
      Bože nechodí spolu!! oni nejsou ani v kontaktu,sama Demi řekla, že se pořádně ani neznají jenom se někde párkrát potkali na nějaké akci,nějaká blbka jí dá do vztahů.Lidská hloupost je nekonečná.Jednou možná se oní Niall zmínil, ale to mu bylo 17 a tím to končí.
  • zuzkako
    mám špatnou zprávu zemřela další sestra :(( jménem rachel https://www.facebook.com/photo.php?fbid=649682811740860&set=a.338734379502373.71036.338730822836062&type=1&relevant_count=1&ref=nf
  • zuzkako
    musíme držet pěsti aby se mu klínko uzdravilo a ž jo tak bude opět skákat jako srna :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit