-
Text Vašeho příspěvku *14* *14* *14* zayn je mnohem hezčí
-
niall ma miminko ????? *7*
-
-
Jo s jedno nohou prostitutkou ;)
(ironie) ne nemá kde by ho vzal? -
Bože nemá ,to je jeho synovec Theo♥Ty fotky jsem dávám já ,jsou hezký že!! *3*
-
-
no ty jsou pekne mimi je nadherne *14* *3*
-
-
Ne nemá on je strýc toho miminka *3*
-
Ne to není Niallovo miminko to je Nialluv synovec Theo. *4*
-
-
mile holcicky dnes se pobavime o slusnem chovani nebudeme sproste mluvit a nebudeme nadavat vsichni se budeme starat o sebe a ne o jine kazdy s kluku oone direction jsou jini nekdo je dotetovany jako harry ,louis a zayn nekdo je roztomily jak niall a nekdo hnusny jako liam bez urazky komu se libi nic proti mne se nelibi *4* dekuji za pozornost *4*
-
-
mě se Liam taky nelíbí nejhezčí je pro mě Niall
-
Jo a zapoměla jsi na to že Louis je taky roztomilý a s Niallem souhlasím. *14* *14* *14*
-
-
http://popcrush.com/niall-horan-nathan-sykes-2013-popcrush-homecoming-court-round-1/ Bože holky hlasujte,můžete každou hodinu at andílek vyhraje♥
-
podle mě nikdo z nich gay není, to že spolu tráví čas nic neznamená a asi by bylo divný kdyby spolu nebyli když je to jedna skupina a sami říkali, že jsou prakticky bratři, takže asi tak. Jako ty co shippují kluky, tak fajn, já jim to neberu, jen říkám že každý máme jiný názor a nevím proč ho tu nasílu prosazujete, když si nemůžete byt na 100% jisté...
-
-
Niall je prostě nej. *14* *14* *14*
-
máš pravdu *3*
-
-
nialle ty nosíš brejle, jestli jo tak seš sexy
-
-
(y) žé!
-
-
Říkáte že jsou gayové jen protože jim závidíte to co mají a to co dokazali narozdil od vás...jsou nejlepší ...úplně normální kluci...a Niall je prostě úžasnej
-
-
Nikdo to tady přece netvrdí,že je gay!!!!??Jo Niall je miláček♥A gay není přece urážka !! jestli máme někoho rádi tak ho bereme jakej je ne?!! *3*
-
-
http://popcrush.com/niall-horan-nathan-sykes-2013-popcrush-homecoming-court-round-1/
-
-
Niečo ti tam chiba !!!!
-
Ahoj Narry máš pravdu Niall to prostě musí vyhrát už jsem hlasovala tolikrát že to nemůžu ani spočítat tak holky kteté máte rády One Direction nebo Nialla tak hlasujte když to půjde dopředu moc děkuji. *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3* *3*
-
-
http://popcrush.com/niall-horan-nathan-sykes-2013-popcrush-homecoming-court-round-1/ HOLKY hlasujte Niall musí vyhrát!!Můžete vícekrát
-
No a tok su gayowia vpohode
-
-
Nikdo z One Direction není gay.
Kluci spolu už jsuo 3 roky tráví spolu 24 hodin deně tak se skuste do jejich situace vžít.Já osobně vím jaké je to dýt s nějakou skupinou a trávit s nimi 24 hodin deně a rodinu a přátele vydíte jenom o výkendu.
Vždycky si v té skupině najdete osobu která je vám nejblýž jdete s ní ma golf nebo na pařbu nebo nakupovat.Po každé když se uvydíte tak se obejmete dáte si pusu na přivítanou a když odcházíte tak uděláte to samé.Tak chci řict kydyž Harry a Luis spulu trávili hodně času tak si všichni mysleli že něco spolu mají a ted si to měkteří mysli o Niallovi a Harrymu.Já jsem z jednou osobuo trávila taky hodně času a taky si skoro všichni mysleli že spolu něco máme nebylo mi to moc příjemny. Skuste se do toho vžít.
-